D. VANDERMIERS

Contactgegevens D. VANDERMIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. VANDERMIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. VANDERMIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 51; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68282033 (+32-68282033) 68282033 (+32-68282033)

Fax (fax): +32 (12) 301-49-32 +32 (12) 301-49-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. VANDERMIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. VANDERMIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. VANDERMIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. VANDERMIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. VANDERMIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. VANDERMIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. VANDERMIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. VANDERMIERS
Products information D. VANDERMIERS

BTW identificatienummer (tax): BE07837066650
Ondernemingsnummer: 1181274414
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. VANDERMIERS
(Get full report from official database of BE for D. VANDERMIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. VANDERMIERS
Addition kinds of activities for D. VANDERMIERS

673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
22520100. Anklets en sokken | Anklets and socks
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
31119901. Fancy of exotische leer, nec | Fancy or exotic leathers, nec

Werken bij D. VANDERMIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. VANDERMIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. VANDERMIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. VANDERMIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Technicus - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technieker - verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC Installatie van verwarming, sanitair, ventilatie, HVAC in appartementen en woningen Werven regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant

  • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

Zoek naar antwoorden van D. VANDERMIERS in sociale netwerken
Look for responds of D. VANDERMIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. VANDERMIERS. Laat een reactie achter voor D. VANDERMIERS. D. VANDERMIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. VANDERMIERS. Leave a respond for D. VANDERMIERS. D. VANDERMIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. VANDERMIERS op de google maps. Adres en contacten D. VANDERMIERS
Location of D. VANDERMIERS on the google maps. Address and contacts of D. VANDERMIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come D. VANDERMIERS D. VANDERMIERS: LEXTRA | SCHEPENS ANTOINE | Belgische Fruitveiling B. C.V.B. | INA TAILLAERT | Elsevier Librico / Pepco

Other related companies as D. VANDERMIERS: LEXTRA | SCHEPENS ANTOINE | Belgische Fruitveiling B. C.V.B. | INA TAILLAERT | Elsevier Librico / Pepco

D. VANDERMIERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. VANDERMIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07837066650. Het bedrijf D. VANDERMIERS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 51; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van D. VANDERMIERS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. VANDERMIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. VANDERMIERS, openstaande posities, locatie van D. VANDERMIERS op de kaart.

D. VANDERMIERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. VANDERMIERS, company assigned to the tax number BE07837066650. The company D. VANDERMIERS is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 51; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of D. VANDERMIERS is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D. VANDERMIERS is not available. You also can look at reviews of D. VANDERMIERS, open positions, location of D. VANDERMIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. VANDERMIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. VANDERMIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. VANDERMIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. VANDERMIERS, employees, financial statistics.