D. SLAGMULDER

Contactgegevens D. SLAGMULDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. SLAGMULDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. SLAGMULDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REGENTIESTRAAT 66; 9473; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53672418 (+32-53672418) 53672418 (+32-53672418)

Fax (fax): +32 (61) 320-40-35 +32 (61) 320-40-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. SLAGMULDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. SLAGMULDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. SLAGMULDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. SLAGMULDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. SLAGMULDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. SLAGMULDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. SLAGMULDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. SLAGMULDER
Products information D. SLAGMULDER

BTW identificatienummer (tax): BE07768127441
Ondernemingsnummer: 4835601806
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. SLAGMULDER
(Get full report from official database of BE for D. SLAGMULDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. SLAGMULDER
Addition kinds of activities for D. SLAGMULDER

25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
35549902. Corrugatie machines, papier | Corrugating machines, paper
37280109. Brandstoftanks, vliegtuigen | Fuel tanks, aircraft
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec
63710200. Unie fondsen | Union funds
82110209. Private special education school | Private special education school

Werken bij D. SLAGMULDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. SLAGMULDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. SLAGMULDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. SLAGMULDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • MECHANIEKER Machinebouw (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 350 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Maintenance & Project Management. Vanuit onze filialen te Jabbeke, Deerlijk, Waregem, Zwijndrecht, Mechelen & Gent worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken, zoeken we regio Gent een Elektromechanieker (m/v). Dit voor onze divisie Industrie te Gent. Belangrijk is dat je kennis hebt van revisie, herstelling en montage van elektromotoren. Functie Als mechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Noord West-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Hierbij houden we rekening met de woonplaats van de medewerker. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

Zoek naar antwoorden van D. SLAGMULDER in sociale netwerken
Look for responds of D. SLAGMULDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. SLAGMULDER. Laat een reactie achter voor D. SLAGMULDER. D. SLAGMULDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. SLAGMULDER. Leave a respond for D. SLAGMULDER. D. SLAGMULDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. SLAGMULDER op de google maps. Adres en contacten D. SLAGMULDER
Location of D. SLAGMULDER on the google maps. Address and contacts of D. SLAGMULDER

Andere gerelateerde bedrijven als come D. SLAGMULDER D. SLAGMULDER: Mawet J | Marylou | Vanbiervliet C | DANNY GABRIEL | BAKKERIJ DEMARTIN-COOLS

Other related companies as D. SLAGMULDER: Mawet J | Marylou | Vanbiervliet C | DANNY GABRIEL | BAKKERIJ DEMARTIN-COOLS

D. SLAGMULDER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. SLAGMULDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07768127441. Het bedrijf D. SLAGMULDER bevindt zich op het adres: REGENTIESTRAAT 66; 9473; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van D. SLAGMULDER is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. SLAGMULDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. SLAGMULDER, openstaande posities, locatie van D. SLAGMULDER op de kaart.

D. SLAGMULDER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. SLAGMULDER, company assigned to the tax number BE07768127441. The company D. SLAGMULDER is located at the address: REGENTIESTRAAT 66; 9473; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of D. SLAGMULDER is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D. SLAGMULDER is not available. You also can look at reviews of D. SLAGMULDER, open positions, location of D. SLAGMULDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. SLAGMULDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. SLAGMULDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. SLAGMULDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. SLAGMULDER, employees, financial statistics.