CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN

Contactgegevens CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 40; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33146035 (+32-33146035) 33146035 (+32-33146035)

Fax (fax): +32 (53) 725-30-29 +32 (53) 725-30-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN
Products information CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN

BTW identificatienummer (tax): BE06151214599
Ondernemingsnummer: 2050842285
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN
(Get full report from official database of BE for CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN
Addition kinds of activities for CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN

502199. Meubelen, nec | Furniture, nec
17619905. Chute installatie (linnen, mail, afval, enz.) | Chute installation (linen, mail, trash, etc.)
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
36710212. Magnetron buizen | Magnetron tubes
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies
57310000. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • Flexijob Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Zonhoven. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN in sociale netwerken
Look for responds of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. Laat een reactie achter voor CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. Leave a respond for CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN. CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN op de google maps. Adres en contacten CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN
Location of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN on the google maps. Address and contacts of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN: MARINUS HARTEMINK | PANIFIC. 2000 FELGENHAUER | P.C. PEIZEGEM | Wouters L | ANDR? VAN IMPE

Other related companies as CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN: MARINUS HARTEMINK | PANIFIC. 2000 FELGENHAUER | P.C. PEIZEGEM | Wouters L | ANDR? VAN IMPE

CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06151214599. Het bedrijf CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 40; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
De hoofdactiviteit van CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, openstaande posities, locatie van CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN op de kaart.

CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, company assigned to the tax number BE06151214599. The company CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN is located at the address: MOLENSTRAAT 40; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
The main activity of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN is not available. You also can look at reviews of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, open positions, location of CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSULTATIEBUREAU KIND EN GEZIN, employees, financial statistics.