CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Contactgegevens CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 38; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14655056 (+32-14655056) 14655056 (+32-14655056)

Fax (fax): +32 (53) 453-65-29 +32 (53) 453-65-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSULTATIEBUR.JONGE KIND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSULTATIEBUR.JONGE KIND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Products information CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

BTW identificatienummer (tax): BE03178039550
Ondernemingsnummer: 7549224853
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
(Get full report from official database of BE for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Addition kinds of activities for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

227303. Kunst pleinen | Art squares
384203. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
737999. Computer gerelateerde diensten | Computer related services
14469900. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
38270102. Boroscopes | Boroscopes
50310307. ramen | Windows
57129904. Kantoormeubelen | Office furniture
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals
59619915. Sieraden, postorder | Jewelry, mail order

Werken bij CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

  • Exclusieve Home manager te Eeklo 15u/week (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Eeklo zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 15u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met een ander gastgezin in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete, betrouwbare en enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 15u/week bij dit gezin, bij voorkeur 3 dagen van 5u. Uw planning is sowieso bespreekbaar met uw gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

Zoek naar antwoorden van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND in sociale netwerken
Look for responds of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Laat een reactie achter voor CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. CONSULTATIEBUR.JONGE KIND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. Leave a respond for CONSULTATIEBUR.JONGE KIND. CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSULTATIEBUR.JONGE KIND op de google maps. Adres en contacten CONSULTATIEBUR.JONGE KIND
Location of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on the google maps. Address and contacts of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSULTATIEBUR.JONGE KIND CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: BOGAERT | SOC. SECRETARIAAT SECUREX | RESTAURANT BIG FAMILY | M & T BUSINESS GIFTS | KOZE NV

Other related companies as CONSULTATIEBUR.JONGE KIND: BOGAERT | SOC. SECRETARIAAT SECUREX | RESTAURANT BIG FAMILY | M & T BUSINESS GIFTS | KOZE NV

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03178039550. Het bedrijf CONSULTATIEBUR.JONGE KIND bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 38; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
De hoofdactiviteit van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, openstaande posities, locatie van CONSULTATIEBUR.JONGE KIND op de kaart.

CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, company assigned to the tax number BE03178039550. The company CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is located at the address: GROTE BAAN 38; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Centres de Consultation Nourissons..
The main activity of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND is not available. You also can look at reviews of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, open positions, location of CONSULTATIEBUR.JONGE KIND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSULTATIEBUR.JONGE KIND, employees, financial statistics.