CLAUDINE LABRANCHE

Contactgegevens CLAUDINE LABRANCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE LABRANCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE LABRANCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GUEULETTE 14; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81212191 (+32-81212191) 81212191 (+32-81212191)

Fax (fax): +32 (50) 374-92-93 +32 (50) 374-92-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE LABRANCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE LABRANCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE LABRANCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE LABRANCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE LABRANCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE LABRANCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE LABRANCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE LABRANCHE
Products information CLAUDINE LABRANCHE

BTW identificatienummer (tax): BE02291992187
Ondernemingsnummer: 1449066162
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE LABRANCHE
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE LABRANCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE LABRANCHE
Addition kinds of activities for CLAUDINE LABRANCHE

251503. Slaapmeubilair | Sleep furniture
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
51590301. veren | Feathers
65310203. Coöperatieve appartement manager | Cooperative apartment manager
76990508. Valve reparatie, industriële | Valve repair, industrial

Werken bij CLAUDINE LABRANCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE LABRANCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE LABRANCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE LABRANCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE LABRANCHE in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE LABRANCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE LABRANCHE. Laat een reactie achter voor CLAUDINE LABRANCHE. CLAUDINE LABRANCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE LABRANCHE. Leave a respond for CLAUDINE LABRANCHE. CLAUDINE LABRANCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE LABRANCHE op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE LABRANCHE
Location of CLAUDINE LABRANCHE on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE LABRANCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE LABRANCHE CLAUDINE LABRANCHE: LUDWIG HEYLEN | WYNANTS GUY ET FILS SPRL | NEON 2000 | L. VAN DE KERCHOVE | MEUNIER, RAPHAEL

Other related companies as CLAUDINE LABRANCHE: LUDWIG HEYLEN | WYNANTS GUY ET FILS SPRL | NEON 2000 | L. VAN DE KERCHOVE | MEUNIER, RAPHAEL

CLAUDINE LABRANCHE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE LABRANCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02291992187. Het bedrijf CLAUDINE LABRANCHE bevindt zich op het adres: RUE DE GUEULETTE 14; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CLAUDINE LABRANCHE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE LABRANCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE LABRANCHE, openstaande posities, locatie van CLAUDINE LABRANCHE op de kaart.

CLAUDINE LABRANCHE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE LABRANCHE, company assigned to the tax number BE02291992187. The company CLAUDINE LABRANCHE is located at the address: RUE DE GUEULETTE 14; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CLAUDINE LABRANCHE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE LABRANCHE is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE LABRANCHE, open positions, location of CLAUDINE LABRANCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE LABRANCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE LABRANCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE LABRANCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE LABRANCHE, employees, financial statistics.