LUDWIG HEYLEN

Contactgegevens LUDWIG HEYLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDWIG HEYLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDWIG HEYLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 5; 3971; LEOPOLDSBURG, België

Telefoon (phone): 11393111 (+32-11393111) 11393111 (+32-11393111)

Fax (fax): +32 (65) 479-22-15 +32 (65) 479-22-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDWIG HEYLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDWIG HEYLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDWIG HEYLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDWIG HEYLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDWIG HEYLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDWIG HEYLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDWIG HEYLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDWIG HEYLEN
Products information LUDWIG HEYLEN

BTW identificatienummer (tax): BE06590942382
Ondernemingsnummer: 4486785888
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in LUDWIG HEYLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDWIG HEYLEN
(Get full report from official database of BE for LUDWIG HEYLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDWIG HEYLEN
Addition kinds of activities for LUDWIG HEYLEN

336502. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
28510107. Verf: olie of alkyd voertuig of water verdund | Paints: oil or alkyd vehicle or water thinned
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
33120200. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain
80719902. Röntgenlaboratorium, inclusief tandheelkunde | X-ray laboratory, including dental

Werken bij LUDWIG HEYLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDWIG HEYLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDWIG HEYLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDWIG HEYLEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • PISTOOLSPUITER (m/v) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  GISOPAN NV is opzoek naar een industriële NATLAK. Gisopan is de partner voor draai-, frees-, las- en lakwerk.

 • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

 • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

 • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

 • Operator Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Vaste Job

  Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

 • Autotechnieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: DI NITTO

  Type: Vaste Job

  Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

 • Aankoper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

 • Diensthoofd Spoed (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dit binnen een ziekenhuis met oog voor open communicatie en ruimte voor artsen om zichzelf te ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken! Als diensthoofd kom je terecht in een team van 6 dynamische artsen en sta je in voor de dagelijkse leiding van de spoedgevallendienst binnen een zeer uitgebreid MUG gebied aan de kust! Daarnaast kan je intern nieuwe projecten opzetten en meewerken aan de verdere uitbouw en verbouwing van de dienst.

 • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van LUDWIG HEYLEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDWIG HEYLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDWIG HEYLEN. Laat een reactie achter voor LUDWIG HEYLEN. LUDWIG HEYLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDWIG HEYLEN. Leave a respond for LUDWIG HEYLEN. LUDWIG HEYLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDWIG HEYLEN op de google maps. Adres en contacten LUDWIG HEYLEN
Location of LUDWIG HEYLEN on the google maps. Address and contacts of LUDWIG HEYLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDWIG HEYLEN LUDWIG HEYLEN: COIFF. HUSTINGS J. & M.T. | CITY BIKE EXPRESS | W.S.V. STERREBOSSTAPPERS | Byvoet Myriam | FRAN?OISE COUTISSE

Other related companies as LUDWIG HEYLEN: COIFF. HUSTINGS J. & M.T. | CITY BIKE EXPRESS | W.S.V. STERREBOSSTAPPERS | Byvoet Myriam | FRAN?OISE COUTISSE

LUDWIG HEYLEN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDWIG HEYLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06590942382. Het bedrijf LUDWIG HEYLEN bevindt zich op het adres: MARKT 5; 3971; LEOPOLDSBURG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in LUDWIG HEYLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUDWIG HEYLEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDWIG HEYLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDWIG HEYLEN, openstaande posities, locatie van LUDWIG HEYLEN op de kaart.

LUDWIG HEYLEN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDWIG HEYLEN, company assigned to the tax number BE06590942382. The company LUDWIG HEYLEN is located at the address: MARKT 5; 3971; LEOPOLDSBURG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in LUDWIG HEYLEN were not found.
The main activity of LUDWIG HEYLEN is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDWIG HEYLEN is not available. You also can look at reviews of LUDWIG HEYLEN, open positions, location of LUDWIG HEYLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDWIG HEYLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDWIG HEYLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDWIG HEYLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDWIG HEYLEN, employees, financial statistics.