CHRISTINE JADOUL

Contactgegevens CHRISTINE JADOUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTINE JADOUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTINE JADOUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE ROODEBEEK 225; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27349559 (+32-27349559) 27349559 (+32-27349559)

Fax (fax): +32 (19) 789-49-79 +32 (19) 789-49-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTINE JADOUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTINE JADOUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTINE JADOUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTINE JADOUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTINE JADOUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTINE JADOUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTINE JADOUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTINE JADOUL
Products information CHRISTINE JADOUL

BTW identificatienummer (tax): BE08039764404
Ondernemingsnummer: 2950622558
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTINE JADOUL
(Get full report from official database of BE for CHRISTINE JADOUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTINE JADOUL
Addition kinds of activities for CHRISTINE JADOUL

30890402. Zolen, laars of schoen: kunststoffen | Soles, boot or shoe: plastics
34960100. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small
70339900. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec

Werken bij CHRISTINE JADOUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTINE JADOUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTINE JADOUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTINE JADOUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van CHRISTINE JADOUL in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTINE JADOUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTINE JADOUL. Laat een reactie achter voor CHRISTINE JADOUL. CHRISTINE JADOUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTINE JADOUL. Leave a respond for CHRISTINE JADOUL. CHRISTINE JADOUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTINE JADOUL op de google maps. Adres en contacten CHRISTINE JADOUL
Location of CHRISTINE JADOUL on the google maps. Address and contacts of CHRISTINE JADOUL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTINE JADOUL CHRISTINE JADOUL: VAN WIJNGAERDEN R | Mestdagh M | Nanny-Dog | JEAN GODART | Loumaye S

Other related companies as CHRISTINE JADOUL: VAN WIJNGAERDEN R | Mestdagh M | Nanny-Dog | JEAN GODART | Loumaye S

CHRISTINE JADOUL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTINE JADOUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08039764404. Het bedrijf CHRISTINE JADOUL bevindt zich op het adres: AVENUE DE ROODEBEEK 225; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CHRISTINE JADOUL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTINE JADOUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTINE JADOUL, openstaande posities, locatie van CHRISTINE JADOUL op de kaart.

CHRISTINE JADOUL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTINE JADOUL, company assigned to the tax number BE08039764404. The company CHRISTINE JADOUL is located at the address: AVENUE DE ROODEBEEK 225; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CHRISTINE JADOUL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTINE JADOUL is not available. You also can look at reviews of CHRISTINE JADOUL, open positions, location of CHRISTINE JADOUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTINE JADOUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTINE JADOUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTINE JADOUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTINE JADOUL, employees, financial statistics.