CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD
Private companiesMetal Mining • CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD

Contactgegevens CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VICTOR ALLARD 120; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23767072 (+32-23767072) 23767072 (+32-23767072)

Fax (fax): +32 (51) 300-18-44 +32 (51) 300-18-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD
Products information CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD

BTW identificatienummer (tax): BE05164367675
Ondernemingsnummer: 5668365478
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Sp茅cialisation: M茅decine Sportive, M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD
(Get full report from official database of BE for CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD
Addition kinds of activities for CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD

20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
34790000. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
35590304. Verpakkingseenheden, wieloverhaling | Pack-up assemblies, wheel overhaul

Werken bij CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • Elektromechanieker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD in sociale netwerken
Look for responds of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. Laat een reactie achter voor CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. Leave a respond for CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD. CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD op de google maps. Adres en contacten CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD
Location of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD on the google maps. Address and contacts of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD: OLIVIER MATHAY | RODE KRUIS WAARSCHOOT | Ataf Car Electronics | Parenth猫se (La) | GUY GABRIEL

Other related companies as CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD: OLIVIER MATHAY | RODE KRUIS WAARSCHOOT | Ataf Car Electronics | Parenth猫se (La) | GUY GABRIEL

CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164367675. Het bedrijf CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD bevindt zich op het adres: RUE VICTOR ALLARD 120; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decine Sportive, M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, openstaande posities, locatie van CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD op de kaart.

CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, company assigned to the tax number BE05164367675. The company CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD is located at the address: RUE VICTOR ALLARD 120; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decine Sportive, M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD is not available. You also can look at reviews of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, open positions, location of CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLES THIEBAULD/C. THIEBAULD, employees, financial statistics.