CHANTAL COCK

Contactgegevens CHANTAL COCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANTAL COCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANTAL COCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH WAUTERS 11; 1480; TUBIZE, België

Telefoon (phone): 23553036 (+32-23553036) 23553036 (+32-23553036)

Fax (fax): +32 (68) 209-82-37 +32 (68) 209-82-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANTAL COCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANTAL COCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANTAL COCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANTAL COCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANTAL COCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANTAL COCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANTAL COCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANTAL COCK
Products information CHANTAL COCK

BTW identificatienummer (tax): BE08534423828
Ondernemingsnummer: 3622161865
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANTAL COCK
(Get full report from official database of BE for CHANTAL COCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANTAL COCK
Addition kinds of activities for CHANTAL COCK

799101. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment
20910337. Tonijnvis: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tuna fish: packaged in cans, jars, etc.
28939902. Gravure inkt | Gravure ink
33550200. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
50870202. Wasapparatuur en benodigdheden | Laundry equipment and supplies

Werken bij CHANTAL COCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANTAL COCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANTAL COCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANTAL COCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work is op zoek naar een verantwoordelijke nachtploeg. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het laden van de vrachtwagens met een ploeg tussen de 4 & 8 mensen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zaalmedewerker (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: LA ROTONDA

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het: opdienen opmaken van de kassa beheer van de kassa bedienen van de klanten opnemen van de bestellingen enzovoort

Zoek naar antwoorden van CHANTAL COCK in sociale netwerken
Look for responds of CHANTAL COCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANTAL COCK. Laat een reactie achter voor CHANTAL COCK. CHANTAL COCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANTAL COCK. Leave a respond for CHANTAL COCK. CHANTAL COCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANTAL COCK op de google maps. Adres en contacten CHANTAL COCK
Location of CHANTAL COCK on the google maps. Address and contacts of CHANTAL COCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANTAL COCK CHANTAL COCK: TIESTERS | LUYCKX EVELYNE | BANCONTACT-MISTER CASH | GEORGES ADLER | CNOCKAERT/ PUBLI GRAVO

Other related companies as CHANTAL COCK: TIESTERS | LUYCKX EVELYNE | BANCONTACT-MISTER CASH | GEORGES ADLER | CNOCKAERT/ PUBLI GRAVO

CHANTAL COCK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANTAL COCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08534423828. Het bedrijf CHANTAL COCK bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH WAUTERS 11; 1480; TUBIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 211,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CHANTAL COCK is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANTAL COCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANTAL COCK, openstaande posities, locatie van CHANTAL COCK op de kaart.

CHANTAL COCK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANTAL COCK, company assigned to the tax number BE08534423828. The company CHANTAL COCK is located at the address: RUE JOSEPH WAUTERS 11; 1480; TUBIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 211,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CHANTAL COCK is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANTAL COCK is not available. You also can look at reviews of CHANTAL COCK, open positions, location of CHANTAL COCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANTAL COCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANTAL COCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANTAL COCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANTAL COCK, employees, financial statistics.