CABINET DR. DEBOUVRIE

Contactgegevens CABINET DR. DEBOUVRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABINET DR. DEBOUVRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABINET DR. DEBOUVRIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE 8; 7760; CELLES, België

Telefoon (phone): 69455031 (+32-69455031) 69455031 (+32-69455031)

Fax (fax): +32 (61) 260-47-52 +32 (61) 260-47-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABINET DR. DEBOUVRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABINET DR. DEBOUVRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABINET DR. DEBOUVRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABINET DR. DEBOUVRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABINET DR. DEBOUVRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABINET DR. DEBOUVRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABINET DR. DEBOUVRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABINET DR. DEBOUVRIE
Products information CABINET DR. DEBOUVRIE

BTW identificatienummer (tax): BE05931488037
Ondernemingsnummer: 9108459472
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABINET DR. DEBOUVRIE
(Get full report from official database of BE for CABINET DR. DEBOUVRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABINET DR. DEBOUVRIE
Addition kinds of activities for CABINET DR. DEBOUVRIE

516200. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
27549911. Kaarten: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Maps: gravure printing, not published on site
28610102. Ethylacetaat, natuurlijk | Ethyl acetate, natural
31110300. Lederverwerking | Leather processing
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
39440401. Lucht geweren, speelgoed | Air rifles, toy
51490604. Specialiteiten gerechten | Specialty food items
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij CABINET DR. DEBOUVRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABINET DR. DEBOUVRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABINET DR. DEBOUVRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABINET DR. DEBOUVRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van CABINET DR. DEBOUVRIE in sociale netwerken
Look for responds of CABINET DR. DEBOUVRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABINET DR. DEBOUVRIE. Laat een reactie achter voor CABINET DR. DEBOUVRIE. CABINET DR. DEBOUVRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABINET DR. DEBOUVRIE. Leave a respond for CABINET DR. DEBOUVRIE. CABINET DR. DEBOUVRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABINET DR. DEBOUVRIE op de google maps. Adres en contacten CABINET DR. DEBOUVRIE
Location of CABINET DR. DEBOUVRIE on the google maps. Address and contacts of CABINET DR. DEBOUVRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CABINET DR. DEBOUVRIE CABINET DR. DEBOUVRIE: CASPIAN TRADITION CAVIAR | Droom-Decor | Fiskaver BVBA | CHRISTIAN DE MEULEMEESTER | Verdonck S

Other related companies as CABINET DR. DEBOUVRIE: CASPIAN TRADITION CAVIAR | Droom-Decor | Fiskaver BVBA | CHRISTIAN DE MEULEMEESTER | Verdonck S

CABINET DR. DEBOUVRIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CABINET DR. DEBOUVRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05931488037. Het bedrijf CABINET DR. DEBOUVRIE bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE 8; 7760; CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CABINET DR. DEBOUVRIE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABINET DR. DEBOUVRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABINET DR. DEBOUVRIE, openstaande posities, locatie van CABINET DR. DEBOUVRIE op de kaart.

CABINET DR. DEBOUVRIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CABINET DR. DEBOUVRIE, company assigned to the tax number BE05931488037. The company CABINET DR. DEBOUVRIE is located at the address: RUE DE LA GARE 8; 7760; CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CABINET DR. DEBOUVRIE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CABINET DR. DEBOUVRIE is not available. You also can look at reviews of CABINET DR. DEBOUVRIE, open positions, location of CABINET DR. DEBOUVRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABINET DR. DEBOUVRIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABINET DR. DEBOUVRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABINET DR. DEBOUVRIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABINET DR. DEBOUVRIE, employees, financial statistics.