C. VANDERMEEREN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • C. VANDERMEEREN
Private companiesTobacco Products • C. VANDERMEEREN

Contactgegevens C. VANDERMEEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. VANDERMEEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. VANDERMEEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREEVENSTRAAT 55; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 38891470 (+32-38891470) 38891470 (+32-38891470)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. VANDERMEEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. VANDERMEEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. VANDERMEEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. VANDERMEEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. VANDERMEEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. VANDERMEEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. VANDERMEEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. VANDERMEEREN
Products information C. VANDERMEEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. VANDERMEEREN
(Get full report from official database of BE for C. VANDERMEEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. VANDERMEEREN
Addition kinds of activities for C. VANDERMEEREN

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
282299. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
25150300. Slaapmeubilair | Sleep furniture
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses

Werken bij C. VANDERMEEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. VANDERMEEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. VANDERMEEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. VANDERMEEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van C. VANDERMEEREN in sociale netwerken
Look for responds of C. VANDERMEEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. VANDERMEEREN. Laat een reactie achter voor C. VANDERMEEREN. C. VANDERMEEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. VANDERMEEREN. Leave a respond for C. VANDERMEEREN. C. VANDERMEEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. VANDERMEEREN op de google maps. Adres en contacten C. VANDERMEEREN
Location of C. VANDERMEEREN on the google maps. Address and contacts of C. VANDERMEEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come C. VANDERMEEREN C. VANDERMEEREN: POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT | S.K. POST OOSTENDE | Exclusief BVBA | A. AUTO IMEXSO RENT A CAR | Buelens R

Other related companies as C. VANDERMEEREN: POMP.FUNبB.MESTRE LAMBERT | S.K. POST OOSTENDE | Exclusief BVBA | A. AUTO IMEXSO RENT A CAR | Buelens R

C. VANDERMEEREN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. VANDERMEEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf C. VANDERMEEREN bevindt zich op het adres: BREEVENSTRAAT 55; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van C. VANDERMEEREN is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. VANDERMEEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. VANDERMEEREN, openstaande posities, locatie van C. VANDERMEEREN op de kaart.

C. VANDERMEEREN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. VANDERMEEREN, company assigned to the tax number BE04722167968. The company C. VANDERMEEREN is located at the address: BREEVENSTRAAT 55; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of C. VANDERMEEREN is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C. VANDERMEEREN is not available. You also can look at reviews of C. VANDERMEEREN, open positions, location of C. VANDERMEEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. VANDERMEEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. VANDERMEEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. VANDERMEEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. VANDERMEEREN, employees, financial statistics.