DE BEL BOOMKWEKERIJ

Contactgegevens DE BEL BOOMKWEKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BEL BOOMKWEKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BEL BOOMKWEKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMMEKEERSTRAAT 19; 8755; RUISELEDE, België

Telefoon (phone): 51688870 (+32-51688870) 51688870 (+32-51688870)

Fax (fax): +32 (2) 864-49-28 +32 (2) 864-49-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BEL BOOMKWEKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BEL BOOMKWEKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BEL BOOMKWEKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BEL BOOMKWEKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BEL BOOMKWEKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BEL BOOMKWEKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BEL BOOMKWEKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BEL BOOMKWEKERIJ
Products information DE BEL BOOMKWEKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE08697570800
Ondernemingsnummer: 7021881103
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in DE BEL BOOMKWEKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BEL BOOMKWEKERIJ
(Get full report from official database of BE for DE BEL BOOMKWEKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BEL BOOMKWEKERIJ
Addition kinds of activities for DE BEL BOOMKWEKERIJ

08119902. Houtwegen, hardhout | Timber tracts, hardwood
26210502. Bristols | Bristols
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
35420102. Ponsen en scheren machines | Punching and shearing machines
35660000. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
35699901. Montage machines, niet-metaalbewerking | Assembly machines, non-metalworking
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory

Werken bij DE BEL BOOMKWEKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BEL BOOMKWEKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BEL BOOMKWEKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BEL BOOMKWEKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Assistent Elektrisch Verantwoordelijke (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze topklanten te Zele zijn we op zoek naar een Assisten Elektrisch Verantwoordelijke. Da's een hele mondvol. Wat houdt dat nu precies in? Je zal samen met het hoofd van de elektrische dienst werken en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de elektrische installaties ter plaatse. Het takenpakket is heel gevarieerd, je zal namelijk deels op de werkvloer staan en verantwoordelijk zijn voor een aantal administratieve taken. Je zal het voortouw nemen bij technische projecten en werkvoorbereidingen, de elektriciens begeleiden in het preventief en curatief onderhoud. Verder bewaak je de voortgang, volgt het proces op en staat in voor de communicatie met leveranciers en stakeholders.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van DE BEL BOOMKWEKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of DE BEL BOOMKWEKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BEL BOOMKWEKERIJ. Laat een reactie achter voor DE BEL BOOMKWEKERIJ. DE BEL BOOMKWEKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BEL BOOMKWEKERIJ. Leave a respond for DE BEL BOOMKWEKERIJ. DE BEL BOOMKWEKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BEL BOOMKWEKERIJ op de google maps. Adres en contacten DE BEL BOOMKWEKERIJ
Location of DE BEL BOOMKWEKERIJ on the google maps. Address and contacts of DE BEL BOOMKWEKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BEL BOOMKWEKERIJ DE BEL BOOMKWEKERIJ: FLIPSEN NV | CETI | Renting Car Trucks NV | J. WATTIER | Sur le Coin

Other related companies as DE BEL BOOMKWEKERIJ: FLIPSEN NV | CETI | Renting Car Trucks NV | J. WATTIER | Sur le Coin

DE BEL BOOMKWEKERIJ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BEL BOOMKWEKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08697570800. Het bedrijf DE BEL BOOMKWEKERIJ bevindt zich op het adres: KROMMEKEERSTRAAT 19; 8755; RUISELEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen. Producten gemaakt in DE BEL BOOMKWEKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BEL BOOMKWEKERIJ is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BEL BOOMKWEKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BEL BOOMKWEKERIJ, openstaande posities, locatie van DE BEL BOOMKWEKERIJ op de kaart.

DE BEL BOOMKWEKERIJ is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BEL BOOMKWEKERIJ, company assigned to the tax number BE08697570800. The company DE BEL BOOMKWEKERIJ is located at the address: KROMMEKEERSTRAAT 19; 8755; RUISELEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten Gh; Boomkwekerijen. Products created in DE BEL BOOMKWEKERIJ were not found.
The main activity of DE BEL BOOMKWEKERIJ is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BEL BOOMKWEKERIJ is not available. You also can look at reviews of DE BEL BOOMKWEKERIJ, open positions, location of DE BEL BOOMKWEKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BEL BOOMKWEKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BEL BOOMKWEKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BEL BOOMKWEKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BEL BOOMKWEKERIJ, employees, financial statistics.