BRUNO PIERSON

Contactgegevens BRUNO PIERSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUNO PIERSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUNO PIERSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 22BA; 1315; INCOURT, België

Telefoon (phone): 10845218 (+32-10845218) 10845218 (+32-10845218)

Fax (fax): +32 (19) 629-21-22 +32 (19) 629-21-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUNO PIERSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUNO PIERSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUNO PIERSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUNO PIERSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUNO PIERSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUNO PIERSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUNO PIERSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUNO PIERSON
Products information BRUNO PIERSON

BTW identificatienummer (tax): BE07401733398
Ondernemingsnummer: 2564178466
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUNO PIERSON
(Get full report from official database of BE for BRUNO PIERSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUNO PIERSON
Addition kinds of activities for BRUNO PIERSON

202299. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
245100. Mobiele huizen | Mobile homes
354999. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
561100. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
22110410. Velveteens | Velveteens
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
38459902. niersteenverbrijzelaars | Lithotripters
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles

Werken bij BRUNO PIERSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUNO PIERSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUNO PIERSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUNO PIERSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Stockcontroleur (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterke logistieke speler in de waaslandhaven zijn we op zoek naar een stockcontroleur (m/v). Je moet operationeel zijn ingesteld aangezien de job bestaat uit ongeveer 75% operationeel werk (tellen) en 25% administratief werk (verwerken van telling). Jij zal verantwoordelijk zijn voor het controleren van de paletten in het magazijn. je controleert op aantal, kwaliteit, de staat, ...

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Huishoudhulpen regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van BRUNO PIERSON in sociale netwerken
Look for responds of BRUNO PIERSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUNO PIERSON. Laat een reactie achter voor BRUNO PIERSON. BRUNO PIERSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUNO PIERSON. Leave a respond for BRUNO PIERSON. BRUNO PIERSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUNO PIERSON op de google maps. Adres en contacten BRUNO PIERSON
Location of BRUNO PIERSON on the google maps. Address and contacts of BRUNO PIERSON

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUNO PIERSON BRUNO PIERSON: COIFFURE GRETA | COIFFURE HILD | Tonnelier J | DEVA | Debruyne P

Other related companies as BRUNO PIERSON: COIFFURE GRETA | COIFFURE HILD | Tonnelier J | DEVA | Debruyne P

BRUNO PIERSON is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUNO PIERSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07401733398. Het bedrijf BRUNO PIERSON bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 22BA; 1315; INCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van BRUNO PIERSON is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUNO PIERSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUNO PIERSON, openstaande posities, locatie van BRUNO PIERSON op de kaart.

BRUNO PIERSON is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUNO PIERSON, company assigned to the tax number BE07401733398. The company BRUNO PIERSON is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 22BA; 1315; INCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of BRUNO PIERSON is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUNO PIERSON is not available. You also can look at reviews of BRUNO PIERSON, open positions, location of BRUNO PIERSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUNO PIERSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUNO PIERSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUNO PIERSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUNO PIERSON, employees, financial statistics.