BIEKE DE CONINCK

Contactgegevens BIEKE DE CONINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIEKE DE CONINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIEKE DE CONINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARME-KLARENSTRAAT 21B5; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51247960 (+32-51247960) 51247960 (+32-51247960)

Fax (fax): +32 (11) 654-63-59 +32 (11) 654-63-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIEKE DE CONINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIEKE DE CONINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIEKE DE CONINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIEKE DE CONINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIEKE DE CONINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIEKE DE CONINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIEKE DE CONINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIEKE DE CONINCK
Products information BIEKE DE CONINCK

BTW identificatienummer (tax): BE03553771972
Ondernemingsnummer: 5560699462
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 423,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIEKE DE CONINCK
(Get full report from official database of BE for BIEKE DE CONINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIEKE DE CONINCK
Addition kinds of activities for BIEKE DE CONINCK

13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
34430304. Economizers (ketels) | Economizers (boilers)
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
63310100. Landbouwverzekering | Agricultural insurance

Werken bij BIEKE DE CONINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIEKE DE CONINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIEKE DE CONINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIEKE DE CONINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen. http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

Zoek naar antwoorden van BIEKE DE CONINCK in sociale netwerken
Look for responds of BIEKE DE CONINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIEKE DE CONINCK. Laat een reactie achter voor BIEKE DE CONINCK. BIEKE DE CONINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIEKE DE CONINCK. Leave a respond for BIEKE DE CONINCK. BIEKE DE CONINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIEKE DE CONINCK op de google maps. Adres en contacten BIEKE DE CONINCK
Location of BIEKE DE CONINCK on the google maps. Address and contacts of BIEKE DE CONINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come BIEKE DE CONINCK BIEKE DE CONINCK: Gerdom Ingenieurs S.P.R.L. | SEBASTIEN SERVAIS | Evrard D | FA. KRIS | Ciso asbl

Other related companies as BIEKE DE CONINCK: Gerdom Ingenieurs S.P.R.L. | SEBASTIEN SERVAIS | Evrard D | FA. KRIS | Ciso asbl

BIEKE DE CONINCK is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIEKE DE CONINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03553771972. Het bedrijf BIEKE DE CONINCK bevindt zich op het adres: ARME-KLARENSTRAAT 21B5; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 423,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van BIEKE DE CONINCK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIEKE DE CONINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIEKE DE CONINCK, openstaande posities, locatie van BIEKE DE CONINCK op de kaart.

BIEKE DE CONINCK is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIEKE DE CONINCK, company assigned to the tax number BE03553771972. The company BIEKE DE CONINCK is located at the address: ARME-KLARENSTRAAT 21B5; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 423,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of BIEKE DE CONINCK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIEKE DE CONINCK is not available. You also can look at reviews of BIEKE DE CONINCK, open positions, location of BIEKE DE CONINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIEKE DE CONINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIEKE DE CONINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIEKE DE CONINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIEKE DE CONINCK, employees, financial statistics.