BERT COPPIETERS

Contactgegevens BERT COPPIETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERT COPPIETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERT COPPIETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREMENHULWEG 76; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 53801890 (+32-53801890) 53801890 (+32-53801890)

Fax (fax): +32 (56) 151-50-79 +32 (56) 151-50-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERT COPPIETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERT COPPIETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERT COPPIETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERT COPPIETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERT COPPIETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERT COPPIETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERT COPPIETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERT COPPIETERS
Products information BERT COPPIETERS

BTW identificatienummer (tax): BE06773864746
Ondernemingsnummer: 2571319580
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERT COPPIETERS
(Get full report from official database of BE for BERT COPPIETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERT COPPIETERS
Addition kinds of activities for BERT COPPIETERS

07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
20610000. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
38410212. retinoscopen | Retinoscopes
51450205. zoute krakelingen | Pretzels
56610101. Schoenen, op maat | Shoes, custom
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij BERT COPPIETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERT COPPIETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERT COPPIETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERT COPPIETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • DIEPVRIESCHAUFFEUR 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als heftruckchauffeur - aanvoeren van de bakken met groenten in en uit diepvries

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van BERT COPPIETERS in sociale netwerken
Look for responds of BERT COPPIETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERT COPPIETERS. Laat een reactie achter voor BERT COPPIETERS. BERT COPPIETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERT COPPIETERS. Leave a respond for BERT COPPIETERS. BERT COPPIETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERT COPPIETERS op de google maps. Adres en contacten BERT COPPIETERS
Location of BERT COPPIETERS on the google maps. Address and contacts of BERT COPPIETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BERT COPPIETERS BERT COPPIETERS: Elemer SPRL | GODELIEVE MAES | COIFFURE KREATIEF | Johnson Controls Automotive (Belgium) NV | KEUKENS IMAGO

Other related companies as BERT COPPIETERS: Elemer SPRL | GODELIEVE MAES | COIFFURE KREATIEF | Johnson Controls Automotive (Belgium) NV | KEUKENS IMAGO

BERT COPPIETERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERT COPPIETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773864746. Het bedrijf BERT COPPIETERS bevindt zich op het adres: BREMENHULWEG 76; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van BERT COPPIETERS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERT COPPIETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERT COPPIETERS, openstaande posities, locatie van BERT COPPIETERS op de kaart.

BERT COPPIETERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERT COPPIETERS, company assigned to the tax number BE06773864746. The company BERT COPPIETERS is located at the address: BREMENHULWEG 76; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of BERT COPPIETERS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERT COPPIETERS is not available. You also can look at reviews of BERT COPPIETERS, open positions, location of BERT COPPIETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERT COPPIETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERT COPPIETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERT COPPIETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERT COPPIETERS, employees, financial statistics.