BERNARD JADOUL

Contactgegevens BERNARD JADOUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD JADOUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD JADOUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH-CALOZET 18; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 84367316 (+32-84367316) 84367316 (+32-84367316)

Fax (fax): +32 (61) 951-76-63 +32 (61) 951-76-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD JADOUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD JADOUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD JADOUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD JADOUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD JADOUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD JADOUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD JADOUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD JADOUL
Products information BERNARD JADOUL

BTW identificatienummer (tax): BE09435028076
Ondernemingsnummer: 4934753417
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD JADOUL
(Get full report from official database of BE for BERNARD JADOUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD JADOUL
Addition kinds of activities for BERNARD JADOUL

873402. Product test laboratoria | Product testing laboratories
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
63990000. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec

Werken bij BERNARD JADOUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD JADOUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD JADOUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD JADOUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / accountant. Als dossierbeheerder ben jij het hart van de praktische ondersteuning van onze ondernemende klanten. Je draagt binnen een team van andere specialisten (accountant, fiscalist, estate planner, .) de verantwoordelijkheid voor een aantal administratieve en boekhoudkundige dossiers. Zo sta je in voor de verwerking van aankoopfacturen, verkoopfacturen, kas- en bankverrichtingen alsook voor de maand- en jaarafsluiting van je dossiers. Na een inwerkperiode zal je je klanten ook met het nodige advies ondersteunen. Je verwerkt dus niet enkel cijfers, je zoekt ook continu mee naar verbeteringen en optimalisaties en brengt ze vervolgens in de praktijk.

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van BERNARD JADOUL in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD JADOUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD JADOUL. Laat een reactie achter voor BERNARD JADOUL. BERNARD JADOUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD JADOUL. Leave a respond for BERNARD JADOUL. BERNARD JADOUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD JADOUL op de google maps. Adres en contacten BERNARD JADOUL
Location of BERNARD JADOUL on the google maps. Address and contacts of BERNARD JADOUL

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD JADOUL BERNARD JADOUL: COIFFURE LUC | TOEPI | ETIENNE LOOBUYCK | Home Painting & Decoration Langenaerde-Trivier | DEVOS-DRUKKERIJ STOCKMANS NV

Other related companies as BERNARD JADOUL: COIFFURE LUC | TOEPI | ETIENNE LOOBUYCK | Home Painting & Decoration Langenaerde-Trivier | DEVOS-DRUKKERIJ STOCKMANS NV

BERNARD JADOUL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD JADOUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09435028076. Het bedrijf BERNARD JADOUL bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH-CALOZET 18; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van BERNARD JADOUL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD JADOUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD JADOUL, openstaande posities, locatie van BERNARD JADOUL op de kaart.

BERNARD JADOUL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD JADOUL, company assigned to the tax number BE09435028076. The company BERNARD JADOUL is located at the address: RUE JOSEPH-CALOZET 18; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of BERNARD JADOUL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD JADOUL is not available. You also can look at reviews of BERNARD JADOUL, open positions, location of BERNARD JADOUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD JADOUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD JADOUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD JADOUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD JADOUL, employees, financial statistics.