BERNARD COULON

Contactgegevens BERNARD COULON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD COULON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD COULON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'EPARMAR 27; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81228518 (+32-81228518) 81228518 (+32-81228518)

Fax (fax): +32 (2) 105-77-15 +32 (2) 105-77-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD COULON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD COULON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD COULON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD COULON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD COULON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD COULON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD COULON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD COULON
Products information BERNARD COULON

BTW identificatienummer (tax): BE07765655517
Ondernemingsnummer: 8875000000
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD COULON
(Get full report from official database of BE for BERNARD COULON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD COULON
Addition kinds of activities for BERNARD COULON

20239912. Gesneden topping, droge mix | Whipped topping, dry mix
25420208. Lunchroom armaturen, behalve hout | Lunchroom fixtures, except wood
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
33989903. Metalen brandend | Metal burning
35310509. Rollers, sheepsfoot en trillingsdraad | Rollers, sheepsfoot and vibratory
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
80710103. Bloedanalyse laboratorium | Blood analysis laboratory

Werken bij BERNARD COULON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD COULON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD COULON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD COULON. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van BERNARD COULON in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD COULON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD COULON. Laat een reactie achter voor BERNARD COULON. BERNARD COULON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD COULON. Leave a respond for BERNARD COULON. BERNARD COULON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD COULON op de google maps. Adres en contacten BERNARD COULON
Location of BERNARD COULON on the google maps. Address and contacts of BERNARD COULON

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD COULON BERNARD COULON: ANTWERPSE DIAMANTBANK NV | CEDEBE SERVICE | TEXACO | Van Oers H | LAHAYE M. & E. & M.

Other related companies as BERNARD COULON: ANTWERPSE DIAMANTBANK NV | CEDEBE SERVICE | TEXACO | Van Oers H | LAHAYE M. & E. & M.

BERNARD COULON is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD COULON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07765655517. Het bedrijf BERNARD COULON bevindt zich op het adres: RUE D'EPARMAR 27; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van BERNARD COULON is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD COULON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD COULON, openstaande posities, locatie van BERNARD COULON op de kaart.

BERNARD COULON is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD COULON, company assigned to the tax number BE07765655517. The company BERNARD COULON is located at the address: RUE D'EPARMAR 27; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of BERNARD COULON is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD COULON is not available. You also can look at reviews of BERNARD COULON, open positions, location of BERNARD COULON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD COULON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD COULON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD COULON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD COULON, employees, financial statistics.