ANNICK ZADINA

Contactgegevens ANNICK ZADINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNICK ZADINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNICK ZADINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES D?PORT?S 65; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63217650 (+32-63217650) 63217650 (+32-63217650)

Fax (fax): +32 (58) 675-81-58 +32 (58) 675-81-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNICK ZADINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNICK ZADINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNICK ZADINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNICK ZADINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNICK ZADINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNICK ZADINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNICK ZADINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNICK ZADINA
Products information ANNICK ZADINA

BTW identificatienummer (tax): BE03031921386
Ondernemingsnummer: 4322540283
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNICK ZADINA
(Get full report from official database of BE for ANNICK ZADINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNICK ZADINA
Addition kinds of activities for ANNICK ZADINA

5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
20219905. Whey boter | Whey butter
23960304. Hoedjes en afwerkingen, mannen | Hat linings and trimmings, men's
26210603. Kopieerpapier | Copy paper
27549915. Schema's, transport: gravure printing | Schedules, transportation: gravure printing
35520304. Verfmachines, textiel | Dyeing machinery, textile
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
38449908. Radiografische röntgenapparatuur en buizen | Radiographic x-ray apparatus and tubes
39999934. Schoenpatronen | Shoe patterns
50990801. Spelmachines, munteenheid | Game machines, coin-operated

Werken bij ANNICK ZADINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNICK ZADINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNICK ZADINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNICK ZADINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Spoeler Bulkwagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot logistiek bedrijf regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een bulkwagenspoeler (m/v). Je zal de bulkwagens zowel aan de binnenkant als de buitenkant spoelen en schoonmaken. De bulkwagens worden gebruikt voor food en non-food. Je zal heel de dag buiten werken.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van ANNICK ZADINA in sociale netwerken
Look for responds of ANNICK ZADINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNICK ZADINA. Laat een reactie achter voor ANNICK ZADINA. ANNICK ZADINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNICK ZADINA. Leave a respond for ANNICK ZADINA. ANNICK ZADINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNICK ZADINA op de google maps. Adres en contacten ANNICK ZADINA
Location of ANNICK ZADINA on the google maps. Address and contacts of ANNICK ZADINA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNICK ZADINA ANNICK ZADINA: FORTIS | LES DAUPHINS DE MONS | PROGEST | S. ROULTIAUX | Dengis A-F

Other related companies as ANNICK ZADINA: FORTIS | LES DAUPHINS DE MONS | PROGEST | S. ROULTIAUX | Dengis A-F

ANNICK ZADINA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNICK ZADINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031921386. Het bedrijf ANNICK ZADINA bevindt zich op het adres: RUE DES D?PORT?S 65; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ANNICK ZADINA is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNICK ZADINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNICK ZADINA, openstaande posities, locatie van ANNICK ZADINA op de kaart.

ANNICK ZADINA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNICK ZADINA, company assigned to the tax number BE03031921386. The company ANNICK ZADINA is located at the address: RUE DES D?PORT?S 65; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ANNICK ZADINA is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNICK ZADINA is not available. You also can look at reviews of ANNICK ZADINA, open positions, location of ANNICK ZADINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNICK ZADINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNICK ZADINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNICK ZADINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNICK ZADINA, employees, financial statistics.