ANNE STRUELENS

Contactgegevens ANNE STRUELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE STRUELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE STRUELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELVEREN-CENTRUM 1; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11707160 (+32-11707160) 11707160 (+32-11707160)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE STRUELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE STRUELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE STRUELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE STRUELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE STRUELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE STRUELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE STRUELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE STRUELENS
Products information ANNE STRUELENS

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Sp茅cialisation: Stomatologues.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE STRUELENS
(Get full report from official database of BE for ANNE STRUELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE STRUELENS
Addition kinds of activities for ANNE STRUELENS

864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
07239900. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
35310400. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
51139900. Industrieel en persoonlijk dienstpapier, niet inbegrepen | Industrial and personal service paper, nec
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software

Werken bij ANNE STRUELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE STRUELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE STRUELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE STRUELENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Lubbeek zoekt een dakwerker om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd in deze vacature: je voert renovatiewerken uit; je voert nieuwbouwwerken uit; je plaatst hellende daken; je plaatst platte daken; je werkt met roofing; je brengt dak toebehoren aan en dicht ze af; je werkt met branders en op hoogte; je werkt iedere werf ordelijk en netjes af.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ANNE STRUELENS in sociale netwerken
Look for responds of ANNE STRUELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE STRUELENS. Laat een reactie achter voor ANNE STRUELENS. ANNE STRUELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE STRUELENS. Leave a respond for ANNE STRUELENS. ANNE STRUELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE STRUELENS op de google maps. Adres en contacten ANNE STRUELENS
Location of ANNE STRUELENS on the google maps. Address and contacts of ANNE STRUELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE STRUELENS ANNE STRUELENS: MICHEL FRATEUR | Colard L | COIFFURE CAPRICE | UNIQUE INTERIM | De Bonte - Van Hecke Betonfabriek NV

Other related companies as ANNE STRUELENS: MICHEL FRATEUR | Colard L | COIFFURE CAPRICE | UNIQUE INTERIM | De Bonte - Van Hecke Betonfabriek NV

ANNE STRUELENS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE STRUELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf ANNE STRUELENS bevindt zich op het adres: MELVEREN-CENTRUM 1; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Stomatologues..
De hoofdactiviteit van ANNE STRUELENS is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE STRUELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE STRUELENS, openstaande posities, locatie van ANNE STRUELENS op de kaart.

ANNE STRUELENS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE STRUELENS, company assigned to the tax number BE05925170898. The company ANNE STRUELENS is located at the address: MELVEREN-CENTRUM 1; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Stomatologues..
The main activity of ANNE STRUELENS is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE STRUELENS is not available. You also can look at reviews of ANNE STRUELENS, open positions, location of ANNE STRUELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE STRUELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE STRUELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE STRUELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE STRUELENS, employees, financial statistics.