ANNE M.I.H. GEYSKENS

Contactgegevens ANNE M.I.H. GEYSKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE M.I.H. GEYSKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE M.I.H. GEYSKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEBR. DE WINTERSTRAAT 28; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 33123637 (+32-33123637) 33123637 (+32-33123637)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE M.I.H. GEYSKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE M.I.H. GEYSKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE M.I.H. GEYSKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE M.I.H. GEYSKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE M.I.H. GEYSKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE M.I.H. GEYSKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE M.I.H. GEYSKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE M.I.H. GEYSKENS
Products information ANNE M.I.H. GEYSKENS

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE M.I.H. GEYSKENS
(Get full report from official database of BE for ANNE M.I.H. GEYSKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE M.I.H. GEYSKENS
Addition kinds of activities for ANNE M.I.H. GEYSKENS

515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
62319905. Uitwisseling van aandelenopties | Stock option exchanges

Werken bij ANNE M.I.H. GEYSKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE M.I.H. GEYSKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE M.I.H. GEYSKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE M.I.H. GEYSKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Monteur gevelbouw (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het plaatsen van gevelbouw zijn wij dringend op zoek naar monteurs. Je staat in voor het boren van gaten, afmeten, ophangen en monteren van gevelconstructies.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van ANNE M.I.H. GEYSKENS in sociale netwerken
Look for responds of ANNE M.I.H. GEYSKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE M.I.H. GEYSKENS. Laat een reactie achter voor ANNE M.I.H. GEYSKENS. ANNE M.I.H. GEYSKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE M.I.H. GEYSKENS. Leave a respond for ANNE M.I.H. GEYSKENS. ANNE M.I.H. GEYSKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE M.I.H. GEYSKENS op de google maps. Adres en contacten ANNE M.I.H. GEYSKENS
Location of ANNE M.I.H. GEYSKENS on the google maps. Address and contacts of ANNE M.I.H. GEYSKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE M.I.H. GEYSKENS ANNE M.I.H. GEYSKENS: Tennis Club de Spy SA | ADRIANUS AERNOUTS | BLONDEZ M | NITELET NV | POLFLIET

Other related companies as ANNE M.I.H. GEYSKENS: Tennis Club de Spy SA | ADRIANUS AERNOUTS | BLONDEZ M | NITELET NV | POLFLIET

ANNE M.I.H. GEYSKENS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE M.I.H. GEYSKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf ANNE M.I.H. GEYSKENS bevindt zich op het adres: GEBR. DE WINTERSTRAAT 28; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ANNE M.I.H. GEYSKENS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE M.I.H. GEYSKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE M.I.H. GEYSKENS, openstaande posities, locatie van ANNE M.I.H. GEYSKENS op de kaart.

ANNE M.I.H. GEYSKENS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE M.I.H. GEYSKENS, company assigned to the tax number BE02335388183. The company ANNE M.I.H. GEYSKENS is located at the address: GEBR. DE WINTERSTRAAT 28; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ANNE M.I.H. GEYSKENS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE M.I.H. GEYSKENS is not available. You also can look at reviews of ANNE M.I.H. GEYSKENS, open positions, location of ANNE M.I.H. GEYSKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE M.I.H. GEYSKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE M.I.H. GEYSKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE M.I.H. GEYSKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE M.I.H. GEYSKENS, employees, financial statistics.