ANNE DESTINE

Contactgegevens ANNE DESTINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE DESTINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE DESTINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLEMAGNE 106; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43627273 (+32-43627273) 43627273 (+32-43627273)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE DESTINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE DESTINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE DESTINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE DESTINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE DESTINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE DESTINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE DESTINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE DESTINE
Products information ANNE DESTINE

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE DESTINE
(Get full report from official database of BE for ANNE DESTINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE DESTINE
Addition kinds of activities for ANNE DESTINE

20790103. Margarine, inclusief imitatie | Margarine, including imitation
32910202. slijpstenen | Hones
35550401. Blokken, hout: graveurs ' | Blocks, wood: engravers'
39150103. Juweelvoorbereiding: instrumenten, gereedschap, horloges en juwelen | Jewel preparing: instruments, tools, watches, and jewelry
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij ANNE DESTINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE DESTINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE DESTINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE DESTINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent uitsorteerder dagdienst TE Connectivity (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Start People Inhouse TE Connectivity Oostkamp

    Type: Studentenjob

    Als uitsorteerder sta je in voor volgende zaken: • Als uitsorteerder ben je een belangrijke schakel in het op punt stellen van het leveren van kwalitatieve connectoren voor de automobielsector • Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van kwaliteitscontroles zodat een optimale kwaliteit, veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft • In deze dynamische omgeving ben jij in je element en behoud je het overzicht • Rapporteren over afwijkingen in productieproces en productiegegevens aan supervisor • Verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkplaats

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van ANNE DESTINE in sociale netwerken
Look for responds of ANNE DESTINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE DESTINE. Laat een reactie achter voor ANNE DESTINE. ANNE DESTINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE DESTINE. Leave a respond for ANNE DESTINE. ANNE DESTINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE DESTINE op de google maps. Adres en contacten ANNE DESTINE
Location of ANNE DESTINE on the google maps. Address and contacts of ANNE DESTINE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE DESTINE ANNE DESTINE: PIERRARD G. & L. | Stoops J | WESTFALIA | Bekkers F | VERBANCK HERV? - BAF

Other related companies as ANNE DESTINE: PIERRARD G. & L. | Stoops J | WESTFALIA | Bekkers F | VERBANCK HERV? - BAF

ANNE DESTINE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE DESTINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf ANNE DESTINE bevindt zich op het adres: RUE CHARLEMAGNE 106; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ANNE DESTINE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE DESTINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE DESTINE, openstaande posities, locatie van ANNE DESTINE op de kaart.

ANNE DESTINE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE DESTINE, company assigned to the tax number BE01440826416. The company ANNE DESTINE is located at the address: RUE CHARLEMAGNE 106; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ANNE DESTINE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE DESTINE is not available. You also can look at reviews of ANNE DESTINE, open positions, location of ANNE DESTINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE DESTINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE DESTINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE DESTINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE DESTINE, employees, financial statistics.