ANNA DANEELS

Contactgegevens ANNA DANEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNA DANEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNA DANEELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELLEWEIDE 16; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36518729 (+32-36518729) 36518729 (+32-36518729)

Fax (fax): +32 (69) 834-77-72 +32 (69) 834-77-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNA DANEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNA DANEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNA DANEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNA DANEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNA DANEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNA DANEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNA DANEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNA DANEELS
Products information ANNA DANEELS

BTW identificatienummer (tax): BE01249664306
Ondernemingsnummer: 9728637695
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNA DANEELS
(Get full report from official database of BE for ANNA DANEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNA DANEELS
Addition kinds of activities for ANNA DANEELS

28359909. Microbiologie en virologie diagnostische producten | Microbiology and virology diagnostic products
34520201. Sluitringen | Lock washers
38410201. Biopsie instrumenten en apparatuur | Biopsy instruments and equipment
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec
56219902. Kleding om te dragen, vrouwen | Ready-to-wear apparel, women's
80219900. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij ANNA DANEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNA DANEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNA DANEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNA DANEELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister op atelier m/v (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    bekister atelier m/v regio Waregem - Oudenaarde Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ...) Prefabelementen in beton assembleren en bevestigen Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones Prefabelementen in beton vervaardigen (balken, drempels, betonplaten, ...) De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

Zoek naar antwoorden van ANNA DANEELS in sociale netwerken
Look for responds of ANNA DANEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNA DANEELS. Laat een reactie achter voor ANNA DANEELS. ANNA DANEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNA DANEELS. Leave a respond for ANNA DANEELS. ANNA DANEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNA DANEELS op de google maps. Adres en contacten ANNA DANEELS
Location of ANNA DANEELS on the google maps. Address and contacts of ANNA DANEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNA DANEELS ANNA DANEELS: MOLSE NETE (BALEN/MOL) | WAGEMAKERS/HYUNDAI | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Centrum vr Natuur & Milieu-Educatie | Genin P SA

Other related companies as ANNA DANEELS: MOLSE NETE (BALEN/MOL) | WAGEMAKERS/HYUNDAI | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Centrum vr Natuur & Milieu-Educatie | Genin P SA

ANNA DANEELS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNA DANEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01249664306. Het bedrijf ANNA DANEELS bevindt zich op het adres: HELLEWEIDE 16; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 572,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ANNA DANEELS is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNA DANEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNA DANEELS, openstaande posities, locatie van ANNA DANEELS op de kaart.

ANNA DANEELS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNA DANEELS, company assigned to the tax number BE01249664306. The company ANNA DANEELS is located at the address: HELLEWEIDE 16; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 572,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ANNA DANEELS is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNA DANEELS is not available. You also can look at reviews of ANNA DANEELS, open positions, location of ANNA DANEELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNA DANEELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNA DANEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNA DANEELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNA DANEELS, employees, financial statistics.