ANDR? REMMERIE

Contactgegevens ANDR? REMMERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? REMMERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? REMMERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPALAAN 121; 3650; DILSEN-STOKKEM, België

Telefoon (phone): 89792447 (+32-89792447) 89792447 (+32-89792447)

Fax (fax): +32 (15) 164-61-57 +32 (15) 164-61-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? REMMERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? REMMERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? REMMERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? REMMERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? REMMERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? REMMERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? REMMERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? REMMERIE
Products information ANDR? REMMERIE

BTW identificatienummer (tax): BE08215820312
Ondernemingsnummer: 1255706787
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 580,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? REMMERIE
(Get full report from official database of BE for ANDR? REMMERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? REMMERIE
Addition kinds of activities for ANDR? REMMERIE

091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
504899. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
23990301. Banners, gemaakt van stof | Banners, made from fabric
26790300. Behang | Wallpaper
34699917. Tegel, vloer of muur: gestempeld metaal | Tile, floor, or wall: stamped metal
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency

Werken bij ANDR? REMMERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? REMMERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? REMMERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? REMMERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van ANDR? REMMERIE in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? REMMERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? REMMERIE. Laat een reactie achter voor ANDR? REMMERIE. ANDR? REMMERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? REMMERIE. Leave a respond for ANDR? REMMERIE. ANDR? REMMERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? REMMERIE op de google maps. Adres en contacten ANDR? REMMERIE
Location of ANDR? REMMERIE on the google maps. Address and contacts of ANDR? REMMERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? REMMERIE ANDR? REMMERIE: NICOLA IANNIELLO | LA SERENATA | Loiselet & Fils S.P.R.L. | DE COOMAN JOS | HAUTE COUTURE MAVO

Other related companies as ANDR? REMMERIE: NICOLA IANNIELLO | LA SERENATA | Loiselet & Fils S.P.R.L. | DE COOMAN JOS | HAUTE COUTURE MAVO

ANDR? REMMERIE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? REMMERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08215820312. Het bedrijf ANDR? REMMERIE bevindt zich op het adres: EUROPALAAN 121; 3650; DILSEN-STOKKEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 580,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van ANDR? REMMERIE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? REMMERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? REMMERIE, openstaande posities, locatie van ANDR? REMMERIE op de kaart.

ANDR? REMMERIE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? REMMERIE, company assigned to the tax number BE08215820312. The company ANDR? REMMERIE is located at the address: EUROPALAAN 121; 3650; DILSEN-STOKKEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 580,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of ANDR? REMMERIE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? REMMERIE is not available. You also can look at reviews of ANDR? REMMERIE, open positions, location of ANDR? REMMERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? REMMERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? REMMERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? REMMERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? REMMERIE, employees, financial statistics.