ALEXIS VERPAELE

Contactgegevens ALEXIS VERPAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXIS VERPAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXIS VERPAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE RECHTS 164BC/D; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92699494 (+32-92699494) 92699494 (+32-92699494)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXIS VERPAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXIS VERPAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXIS VERPAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXIS VERPAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXIS VERPAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXIS VERPAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXIS VERPAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXIS VERPAELE
Products information ALEXIS VERPAELE

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Sp茅cialisation: Chirurgie Esth茅tique.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXIS VERPAELE
(Get full report from official database of BE for ALEXIS VERPAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXIS VERPAELE
Addition kinds of activities for ALEXIS VERPAELE

22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
50310203. Panelen, hout | Paneling, wood
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership

Werken bij ALEXIS VERPAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXIS VERPAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXIS VERPAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXIS VERPAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • AFWERKINGSOPERATOR DRUKKERIJ (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een drukkerij in Roeselare, zijn wij op zoek naar een afwerkingsoperator. Volgens specifieke instructies werk jij de gedrukte vellen af. Daarvoor leer je via een grondige opleiding de werking van de machine, het monteren van de juiste kapvorm en het oplossen van kleine storingen. Je volgt de machine nauwgezet op en controleert de werking van de machine én de kwaliteit van de afgewerkte producties. .

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Klinisch psycholoog/orthopedagoog (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: SOLIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig opnemen van aanmelding, intake en indicatiestelling en eventueel aansluitende therapie: - belevingsonderzoek bij kinderen en jongeren - psychotherapie bij kinderen en jongeren - ouderbegeleiding Bij interesse kunt u ook ingeschakeld worden voor psychodiagnostiek (afname intelligentietesten en aandachts- en concentratieonderzoek) Maandelijks intervisie.

Zoek naar antwoorden van ALEXIS VERPAELE in sociale netwerken
Look for responds of ALEXIS VERPAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXIS VERPAELE. Laat een reactie achter voor ALEXIS VERPAELE. ALEXIS VERPAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXIS VERPAELE. Leave a respond for ALEXIS VERPAELE. ALEXIS VERPAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXIS VERPAELE op de google maps. Adres en contacten ALEXIS VERPAELE
Location of ALEXIS VERPAELE on the google maps. Address and contacts of ALEXIS VERPAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXIS VERPAELE ALEXIS VERPAELE: ENCLIN-HANNOSSET | Pairoux Michel | Vanhuyse D | DE GEET AUTOBEKLEDING BVBA | Barril (Le)

Other related companies as ALEXIS VERPAELE: ENCLIN-HANNOSSET | Pairoux Michel | Vanhuyse D | DE GEET AUTOBEKLEDING BVBA | Barril (Le)

ALEXIS VERPAELE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXIS VERPAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf ALEXIS VERPAELE bevindt zich op het adres: COUPURE RECHTS 164BC/D; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Chirurgie Esth茅tique..
De hoofdactiviteit van ALEXIS VERPAELE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXIS VERPAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXIS VERPAELE, openstaande posities, locatie van ALEXIS VERPAELE op de kaart.

ALEXIS VERPAELE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXIS VERPAELE, company assigned to the tax number BE07938415527. The company ALEXIS VERPAELE is located at the address: COUPURE RECHTS 164BC/D; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Chirurgie Esth茅tique..
The main activity of ALEXIS VERPAELE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXIS VERPAELE is not available. You also can look at reviews of ALEXIS VERPAELE, open positions, location of ALEXIS VERPAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXIS VERPAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXIS VERPAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXIS VERPAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXIS VERPAELE, employees, financial statistics.