Gitaaratelier K.D.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Gitaaratelier K.D.
Private companiesWater Transportation • Gitaaratelier K.D.

Contactgegevens Gitaaratelier K.D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gitaaratelier K.D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gitaaratelier K.D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reginald Warnefordstraat 61; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 228 74 69 (+32-09 228 74 69) 09 228 74 69 (+32-09 228 74 69)

Fax (fax): 09 228 74 69 (+32-09 228 74 69) 09 228 74 69 (+32-09 228 74 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gitaaratelier K.D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gitaaratelier K.D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gitaaratelier K.D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gitaaratelier K.D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gitaaratelier K.D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gitaaratelier K.D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gitaaratelier K.D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gitaaratelier K.D.
Products information Gitaaratelier K.D.

BTW identificatienummer (tax): BE02790771484
Ondernemingsnummer: 7388275146
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Musical instruments - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gitaaratelier K.D.
(Get full report from official database of BE for Gitaaratelier K.D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gitaaratelier K.D.
Addition kinds of activities for Gitaaratelier K.D.

239499. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
37149901. Airconditioning onderdelen, motorvoertuig | Air conditioner parts, motor vehicle
59630304. Kranten, thuisbezorging, niet door printers of uitgevers | Newspapers, home delivery, not by printers or publishers
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service
82999907. Afrondingsschool, charme en modellering | Finishing school, charm and modeling

Werken bij Gitaaratelier K.D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gitaaratelier K.D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gitaaratelier K.D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gitaaratelier K.D.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van Gitaaratelier K.D. in sociale netwerken
Look for responds of Gitaaratelier K.D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gitaaratelier K.D.. Laat een reactie achter voor Gitaaratelier K.D.. Gitaaratelier K.D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gitaaratelier K.D.. Leave a respond for Gitaaratelier K.D.. Gitaaratelier K.D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gitaaratelier K.D. op de google maps. Adres en contacten Gitaaratelier K.D.
Location of Gitaaratelier K.D. on the google maps. Address and contacts of Gitaaratelier K.D.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gitaaratelier K.D. Gitaaratelier K.D.: SUMMIT MARKETING SERVICES SPRL | BBL | FORTIS | MARIA VEEVAETE | Barramundo Lounge

Other related companies as Gitaaratelier K.D.: SUMMIT MARKETING SERVICES SPRL | BBL | FORTIS | MARIA VEEVAETE | Barramundo Lounge

Gitaaratelier K.D. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gitaaratelier K.D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02790771484. Het bedrijf Gitaaratelier K.D. bevindt zich op het adres: Reginald Warnefordstraat 61; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Musical instruments - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Gitaaratelier K.D. is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gitaaratelier K.D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gitaaratelier K.D., openstaande posities, locatie van Gitaaratelier K.D. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gitaaratelier K.D. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gitaaratelier K.D., company assigned to the tax number BE02790771484. The company Gitaaratelier K.D. is located at the address: Reginald Warnefordstraat 61; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Musical instruments - Mainten. & Repair.
The main activity of Gitaaratelier K.D. is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gitaaratelier K.D. is not available. You also can look at reviews of Gitaaratelier K.D., open positions, location of Gitaaratelier K.D. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gitaaratelier K.D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gitaaratelier K.D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gitaaratelier K.D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gitaaratelier K.D., employees, financial statistics.