DE WINTER - STROOBANTS H

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • DE WINTER - STROOBANTS H
Private companiesMembership Organizations • DE WINTER - STROOBANTS H

Contactgegevens DE WINTER - STROOBANTS H: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WINTER - STROOBANTS H: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WINTER - STROOBANTS H

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POMPELOERESTRAAT 26; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15311864 (+32-15311864) 15311864 (+32-15311864)

Fax (fax): +32 (60) 351-83-55 +32 (60) 351-83-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WINTER - STROOBANTS H: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WINTER - STROOBANTS H"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WINTER - STROOBANTS H"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WINTER - STROOBANTS H, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WINTER - STROOBANTS H. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WINTER - STROOBANTS H, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WINTER - STROOBANTS H. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WINTER - STROOBANTS H
Products information DE WINTER - STROOBANTS H

BTW identificatienummer (tax): BE03695495605
Ondernemingsnummer: 4968536376
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 612,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in DE WINTER - STROOBANTS H zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WINTER - STROOBANTS H
(Get full report from official database of BE for DE WINTER - STROOBANTS H)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WINTER - STROOBANTS H
Addition kinds of activities for DE WINTER - STROOBANTS H

017200. druiven | Grapes
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric
51530103. Haver | Oats

Werken bij DE WINTER - STROOBANTS H: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WINTER - STROOBANTS H: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WINTER - STROOBANTS H. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WINTER - STROOBANTS H. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar productiemedewerkers voor 2-ploegen ofwel vaste nachtpost. Taken: - Het reinigen van de matten (onderdeel van de productiemachines): je haalt de matten uit de machine, je reinigt hen manueel met een hogedrukreiniger en schuurspons, je plaatst de matten terug in de machine - Het wisselen van de matten wanneer een andere dikte van mat vereist is om de juiste flow in de productieplanning te kunnen realiseren - Het opbergen van de niet gebruikte en gezuiverde matten op de juiste plaats in het magazijn - Het opleggen van nieuwe matten - Het kuisen van de productiemachines + het onderhouden van de werkomgeving

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

Zoek naar antwoorden van DE WINTER - STROOBANTS H in sociale netwerken
Look for responds of DE WINTER - STROOBANTS H in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WINTER - STROOBANTS H. Laat een reactie achter voor DE WINTER - STROOBANTS H. DE WINTER - STROOBANTS H bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WINTER - STROOBANTS H. Leave a respond for DE WINTER - STROOBANTS H. DE WINTER - STROOBANTS H on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WINTER - STROOBANTS H op de google maps. Adres en contacten DE WINTER - STROOBANTS H
Location of DE WINTER - STROOBANTS H on the google maps. Address and contacts of DE WINTER - STROOBANTS H

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WINTER - STROOBANTS H DE WINTER - STROOBANTS H: SOC.SEKR.HANDEL & AMBACHT | TTC TURNHOUT | Yacht Care | Vermeulen M Optiek | HENRI DESCHRYVER

Other related companies as DE WINTER - STROOBANTS H: SOC.SEKR.HANDEL & AMBACHT | TTC TURNHOUT | Yacht Care | Vermeulen M Optiek | HENRI DESCHRYVER

DE WINTER - STROOBANTS H is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WINTER - STROOBANTS H, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03695495605. Het bedrijf DE WINTER - STROOBANTS H bevindt zich op het adres: POMPELOERESTRAAT 26; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 612,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in DE WINTER - STROOBANTS H zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WINTER - STROOBANTS H is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WINTER - STROOBANTS H is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WINTER - STROOBANTS H, openstaande posities, locatie van DE WINTER - STROOBANTS H op de kaart.

DE WINTER - STROOBANTS H is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WINTER - STROOBANTS H, company assigned to the tax number BE03695495605. The company DE WINTER - STROOBANTS H is located at the address: POMPELOERESTRAAT 26; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 612,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten Gh. Products created in DE WINTER - STROOBANTS H were not found.
The main activity of DE WINTER - STROOBANTS H is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WINTER - STROOBANTS H is not available. You also can look at reviews of DE WINTER - STROOBANTS H, open positions, location of DE WINTER - STROOBANTS H on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WINTER - STROOBANTS H, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WINTER - STROOBANTS H, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WINTER - STROOBANTS H, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WINTER - STROOBANTS H, employees, financial statistics.