Fostham NV

Contactgegevens Fostham NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fostham NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fostham NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaverstraat 35 9500 Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 54 (+32-54) 54 (+32-54)

Fax (fax): 54 (+32-54) 54 (+32-54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fostham NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fostham NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fostham NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fostham NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fostham NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fostham NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fostham NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fostham NV
Products information Fostham NV

BTW identificatienummer (tax): BE09556152343
Ondernemingsnummer: 5004241943
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 105,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Plastics working; Straight vacuum formed parts; Vacuum moulds; Vacuum-formed parts

Product categorie (product category): Moulds For Vacuum Thermoforming

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fostham NV
(Get full report from official database of BE for Fostham NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fostham NV
Addition kinds of activities for Fostham NV

28210302. Cellulose nitraat | Cellulose nitrate
33560502. Tin- en tinlegering: rollen, tekenen of extruderen | Tin and tin alloy: rolling, drawing, or extruding
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
35699903. Blastreinigingsapparatuur, stofloos | Blast cleaning equipment, dustless
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service

Werken bij Fostham NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fostham NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fostham NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fostham NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Administratief bediende - Personeelsdienst (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Pulle zijn wij op zoek naar een administratief bediende om het tijdelijke tekort op de afdeling op te vangen. We zijn op zoek naar iemand die weet wat werken is, snel van begrip en zich ergens kan insmijten. Iemand die cijfers erg leuk vindt en mensen graag verder helpt, maar steeds efficiënt blijft. Jobinhoud bestaat onder andere uit: • Personeelsadministratie • Loonverwerking (redelijk manueel) • Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie er rond en subsidies aanvragen • Schadegevallen verwerken (deel preventie)

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • CONVENTIONEEL DRAAIER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een conventioneel draaier. Deze firma is gespecialiseerd en actief in lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Zij besteden hun onderhoudsdiensten uit naar industrie, met als specialisatie balanceren (uitlijnen). Je krijgt jouw opleiding ter plekke in het atelier. Schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking! Als conventioneel draaier werk je uitsluitend in het atelier. Het werk is niet computergestuurd maar manueel. Ervaring met frezen is een plus! Je werkt van maandag tot en met donderdag van 7u30 - 16u, en op vrijdag tot 15u. Heel sporadisch werk je ook op zaterdag.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Speltherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Fostham NV in sociale netwerken
Look for responds of Fostham NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fostham NV. Laat een reactie achter voor Fostham NV. Fostham NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fostham NV. Leave a respond for Fostham NV. Fostham NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fostham NV op de google maps. Adres en contacten Fostham NV
Location of Fostham NV on the google maps. Address and contacts of Fostham NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Fostham NV Fostham NV: BLAVIER & ASSOCIةS | VAN LANDEGHEM | Sea Pearl BVBA | Vins C&A Rassaert | RAPHAEL BACKAERT

Other related companies as Fostham NV: BLAVIER & ASSOCIةS | VAN LANDEGHEM | Sea Pearl BVBA | Vins C&A Rassaert | RAPHAEL BACKAERT

Fostham NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fostham NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09556152343. Het bedrijf Fostham NV bevindt zich op het adres: Gaverstraat 35 9500 Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 105,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Moulds For Vacuum Thermoforming. Lijst met producten zijn Plastics working; Straight vacuum formed parts; Vacuum moulds; Vacuum-formed parts.
De hoofdactiviteit van Fostham NV is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fostham NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fostham NV, openstaande posities, locatie van Fostham NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fostham NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fostham NV, company assigned to the tax number BE09556152343. The company Fostham NV is located at the address: Gaverstraat 35 9500 Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 105,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Moulds For Vacuum Thermoforming. List of products are Plastics working; Straight vacuum formed parts; Vacuum moulds; Vacuum-formed parts.
The main activity of Fostham NV is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fostham NV is not available. You also can look at reviews of Fostham NV, open positions, location of Fostham NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fostham NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fostham NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fostham NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fostham NV, employees, financial statistics.