Van den Borre M

Contactgegevens Van den Borre M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van den Borre M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van den Borre M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rink 48; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 331 30 07 (+32-02 331 30 07) 02 331 30 07 (+32-02 331 30 07)

Fax (fax): 02 331 24 16 (+32-02 331 24 16) 02 331 24 16 (+32-02 331 24 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van den Borre M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van den Borre M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van den Borre M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van den Borre M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van den Borre M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van den Borre M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van den Borre M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van den Borre M
Products information Van den Borre M

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Insurances - Companies & representatives

Product categorie (product category): Mortgages and loans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van den Borre M
(Get full report from official database of BE for Van den Borre M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van den Borre M
Addition kinds of activities for Van den Borre M

351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
452201. Nonsched charter diensten | Nonscheduled charter services
872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
26560000. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
28330300. antibiotica | Antibiotics
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
87320108. Onderzoeksdiensten, behalve laboratorium | Research services, except laboratory

Werken bij Van den Borre M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van den Borre M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van den Borre M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van den Borre M. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Chauffeur CE - rolcontainers - regio Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Schoten, zoeken we chauffeurs CE afzetcontainers. Dit zowel bij particulieren als bij KMO's. Je transporteert containers van en naar de klant en voorziet ze van een afdekzeil en de nodige veiligheidslichten. Als chauffeur sta je in voor het direct contact met de klant. Je bent niet alleen de stem maar ook het gezicht van het bedrijf. Je helpt de klant volgens het klant is koning principe en handelt eventuele conflicten tactvol af. Je staat in kort contact met de planning en geeft feedback daar waar nodig. Je draagt bij aan een positieve werkomgeving. Je start om 6u 's morgens en je werkt je route af. ( max. 12 u) Je staat mee in voor het kleine onderhoud van je vrachtwagen ( bv oliepijl vervangen)

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Hogeschoolstudenten dinsdag 25 september (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor het uitdelen van gadgets op dinsdagochtend 25 september. Je start om 9u tot einde (max. tot 12u). Tewerkstelling aan het station van Lier - Berlaar - Heist OD Berg - Mechelen

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Java Quality Assurance Engineer (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Het Service Introduction Center (SIC) bewaakt de technische kwaliteit van de bij Smals ontwikkelde softwaretoepassingen. In het bijzonder valideert het team de performantie en stabiliteit van de toepassingen alvorens ze in productie worden genomen. Het team voert ook opdrachten uit als reviews van de architectuur, analyse van incidenten in de productieomgeving, begeleiding bij projecten, technische opleidingen voor de teams, en ontwikkelen van ondersteunende tools. Als Java Quality Assurance Engineer bepaal je mee de nodige testen en testomgeving om eventuele problemen met de performantie en/of de stabiliteit van complexe toepassingen snel op te sporen. Je implementeert de testen aan de hand van tools als JMeter of Gatling. Als er mock services of bijkomende tooling nodig zijn ontwikkel je die ook. Je analyseert de resultaten kritisch en met oog voor detail. Bij eventuele problemen, vastgesteld tijdens de testen of in productie, doe je bijkomend onderzoek naar de oorzaak en werk je samen met de betrokken teams om het probleem op te lossen. Je rapporteert mondeling en schriftelijk over de testresultaten en vaststellingen. Afhankelijk van je eigen capaciteiten en interesses krijg je ook de mogelijkheid om mee te ontwikkelen aan de interne tools van het SIC.

Zoek naar antwoorden van Van den Borre M in sociale netwerken
Look for responds of Van den Borre M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van den Borre M. Laat een reactie achter voor Van den Borre M. Van den Borre M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van den Borre M. Leave a respond for Van den Borre M. Van den Borre M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van den Borre M op de google maps. Adres en contacten Van den Borre M
Location of Van den Borre M on the google maps. Address and contacts of Van den Borre M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van den Borre M Van den Borre M: BABS BODY & BEAUTY SERVICES | Moury C | VETEMENT FRANCQ B. | ALBERT CLAES | WAJNBROSSE

Other related companies as Van den Borre M: BABS BODY & BEAUTY SERVICES | Moury C | VETEMENT FRANCQ B. | ALBERT CLAES | WAJNBROSSE

Van den Borre M is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van den Borre M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf Van den Borre M bevindt zich op het adres: Rink 48; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Mortgages and loans. Lijst met producten zijn Insurances - Companies & representatives.
De hoofdactiviteit van Van den Borre M is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van den Borre M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van den Borre M, openstaande posities, locatie van Van den Borre M op de kaart.

Van den Borre M is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van den Borre M, company assigned to the tax number BE09557800292. The company Van den Borre M is located at the address: Rink 48; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Mortgages and loans. List of products are Insurances - Companies & representatives.
The main activity of Van den Borre M is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van den Borre M is not available. You also can look at reviews of Van den Borre M, open positions, location of Van den Borre M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van den Borre M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van den Borre M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van den Borre M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van den Borre M, employees, financial statistics.