SERGANT SPORT-FIETSPALEIS

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • SERGANT SPORT-FIETSPALEIS
Private companiesPrimary Metal Industries • SERGANT SPORT-FIETSPALEIS

Contactgegevens SERGANT SPORT-FIETSPALEIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERGANT SPORT-FIETSPALEIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERGANT SPORT-FIETSPALEIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorselbaan 107-113; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 18 65 (+32-053 21 18 65) 053 21 18 65 (+32-053 21 18 65)

Fax (fax): +32 (2) 234-65-27 +32 (2) 234-65-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERGANT SPORT-FIETSPALEIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERGANT SPORT-FIETSPALEIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERGANT SPORT-FIETSPALEIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERGANT SPORT-FIETSPALEIS
Products information SERGANT SPORT-FIETSPALEIS

BTW identificatienummer (tax): BE07106750488
Ondernemingsnummer: 1599029541
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Mopeds & scooters - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Mopeds and scooters - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERGANT SPORT-FIETSPALEIS
(Get full report from official database of BE for SERGANT SPORT-FIETSPALEIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERGANT SPORT-FIETSPALEIS
Addition kinds of activities for SERGANT SPORT-FIETSPALEIS

24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
25310300. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
35799913. Stemmachines | Voting machines
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij SERGANT SPORT-FIETSPALEIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERGANT SPORT-FIETSPALEIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van SERGANT SPORT-FIETSPALEIS in sociale netwerken
Look for responds of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. Laat een reactie achter voor SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. SERGANT SPORT-FIETSPALEIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. Leave a respond for SERGANT SPORT-FIETSPALEIS. SERGANT SPORT-FIETSPALEIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERGANT SPORT-FIETSPALEIS op de google maps. Adres en contacten SERGANT SPORT-FIETSPALEIS
Location of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS on the google maps. Address and contacts of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SERGANT SPORT-FIETSPALEIS SERGANT SPORT-FIETSPALEIS: KBC | Korfbalclub Hoboken 2000 | LINDA DE HERT | MARCEL FOURMEAU | MARCEL CLAUS

Other related companies as SERGANT SPORT-FIETSPALEIS: KBC | Korfbalclub Hoboken 2000 | LINDA DE HERT | MARCEL FOURMEAU | MARCEL CLAUS

SERGANT SPORT-FIETSPALEIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07106750488. Het bedrijf SERGANT SPORT-FIETSPALEIS bevindt zich op het adres: Moorselbaan 107-113; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mopeds and scooters - Retail. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van SERGANT SPORT-FIETSPALEIS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERGANT SPORT-FIETSPALEIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, openstaande posities, locatie van SERGANT SPORT-FIETSPALEIS op de kaart.

SERGANT SPORT-FIETSPALEIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, company assigned to the tax number BE07106750488. The company SERGANT SPORT-FIETSPALEIS is located at the address: Moorselbaan 107-113; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mopeds and scooters - Retail. List of products are Mopeds & scooters - Mfg. & Whol..
The main activity of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS is not available. You also can look at reviews of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, open positions, location of SERGANT SPORT-FIETSPALEIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERGANT SPORT-FIETSPALEIS, employees, financial statistics.