DE SCHRYVER

Contactgegevens DE SCHRYVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHRYVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHRYVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENEN 33; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93556977 (+32-93556977) 93556977 (+32-93556977)

Fax (fax): +32 (14) 815-98-39 +32 (14) 815-98-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHRYVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHRYVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHRYVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHRYVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHRYVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHRYVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHRYVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHRYVER
Products information DE SCHRYVER

BTW identificatienummer (tax): BE06083099365
Ondernemingsnummer: 1358703613
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DE SCHRYVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHRYVER
(Get full report from official database of BE for DE SCHRYVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHRYVER
Addition kinds of activities for DE SCHRYVER

07810201. Landschapsarchitecten | Landscape architects
34849905. Pyrotechnische pistolen en projectoren | Pyrotechnic pistols and projectors
35799907. Potlood slijpers | Pencil sharpeners
56999906. regenjassen | Raincoats
59470106. Feestpartijen | Party favors

Werken bij DE SCHRYVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHRYVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHRYVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHRYVER. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • GLASVEZELLASSER WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale energiemaatschappij, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde glasvezellasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: voorbereiden van de laswerken, uitvoeren van testen op het netwerk; het uitvoeren van kleine graaf - grondwerken, om aan bepaalde putten/deksels te kunnen komen; herstellen - aansluiten - lassen van glasvezel kabels op actieve en passieve netwerken (opleiding zal voorzien worden).

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van DE SCHRYVER in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHRYVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHRYVER. Laat een reactie achter voor DE SCHRYVER. DE SCHRYVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHRYVER. Leave a respond for DE SCHRYVER. DE SCHRYVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHRYVER op de google maps. Adres en contacten DE SCHRYVER
Location of DE SCHRYVER on the google maps. Address and contacts of DE SCHRYVER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHRYVER DE SCHRYVER: Capital Venture Invest sca | ARTI STYLE | FRANS VEREERTBRUGGHEN | KONINKLIJK ATHENEUM | DE POST

Other related companies as DE SCHRYVER: Capital Venture Invest sca | ARTI STYLE | FRANS VEREERTBRUGGHEN | KONINKLIJK ATHENEUM | DE POST

DE SCHRYVER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHRYVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06083099365. Het bedrijf DE SCHRYVER bevindt zich op het adres: DENEN 33; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 288,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bloemen and planten Gh. Producten gemaakt in DE SCHRYVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SCHRYVER is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHRYVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHRYVER, openstaande posities, locatie van DE SCHRYVER op de kaart.

DE SCHRYVER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHRYVER, company assigned to the tax number BE06083099365. The company DE SCHRYVER is located at the address: DENEN 33; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 288,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bloemen and planten Gh. Products created in DE SCHRYVER were not found.
The main activity of DE SCHRYVER is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHRYVER is not available. You also can look at reviews of DE SCHRYVER, open positions, location of DE SCHRYVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHRYVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHRYVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHRYVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHRYVER, employees, financial statistics.