KARL CUISINES

Contactgegevens KARL CUISINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARL CUISINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARL CUISINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 45; 6060; GILLY, België

Telefoon (phone): 71488818 (+32-71488818) 71488818 (+32-71488818)

Fax (fax): +32 (71) 480-39-23 +32 (71) 480-39-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARL CUISINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARL CUISINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARL CUISINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARL CUISINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARL CUISINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARL CUISINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARL CUISINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARL CUISINES
Products information KARL CUISINES

BTW identificatienummer (tax): BE09616302490
Ondernemingsnummer: 2712219238
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Plans de Travail, Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile..

Product categorie (product category): Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARL CUISINES
(Get full report from official database of BE for KARL CUISINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARL CUISINES
Addition kinds of activities for KARL CUISINES

504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
24930201. flakeboard | Flakeboard
31110605. Vellum leer | Vellum leather
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
35829900. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec

Werken bij KARL CUISINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARL CUISINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARL CUISINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARL CUISINES. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Operator CNC (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt te werk gesteld in een productieafdeling te Schoten, waar plaatmateriaal op maat van de klant wordt afwerkt. Je bedient voornamelijk de CNC-machine welke het plaatmateriaal bijvoorbeeld van scharniergaten, groeven en rijboringen voorziet. Je hebt een hart van hout, een positief karakter en leert graag bij. Je werkt accuraat en wil graag kwaliteit leveren. Je hebt al ervaring als machine-operator, het liefst in de hout- of bouwsector.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Studentenjob

    Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Zorgkundige brugzorg Hamme / mobiele equipe (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Vaste Job

    Dienst: brugzorg - Campus Hamme / mobiele equipe – campusoverschrijdend Brugzorg is een dienst waar klanten tijdelijk kunnen verblijven (o.a. na ontslag uit het ziekenhuis, of tussen twee behandelingen door, … ) in afwachting van hun terugkeer naar huis. Functie: - Samen met de collega’s, sta je in voor de permanentie binnen brugzorg en vervul je er een polyvalente functie - Samen met de dagelijks verantwoordelijke, sta je in voor het onthaal en de rondleiding van nieuwe klanten - Je biedt assistentie in de zorg voor klanten in samenwerking en overleg met de thuisverpleegkundige, dagelijks verantwoordelijke en huisarts. Tevens verwittig je hen in geval van medische problemen - Je zorgt voor de maaltijdbedeling en begeleiding bij klanten die hulp nodig hebben bij de maaltijden - Je neemt deel aan de overlegmomenten m.b.t. de zorg van klanten en de dagelijkse gang van zaken van de brugzorg - Je draagt bij aan een aangenaam verblijf en biedt assistentie bij animatie voor de klanten van brugzorg - Je voert ook een beperkt aantal logistieke taken uit - Naast je taken in de brugzorg word je als lid van de mobiele equipe frequent tewerkgesteld op verschillende afdelingen in het ziekenhuis. Hierbij gebeurt de toewijzing per dag. Voor de overige taakinhouden verwijzen we naar de functieomschrijving ‘Zorgkundige’, terug te vinden op het Nikodoc of verkrijgbaar bij de dienst P & O.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van KARL CUISINES in sociale netwerken
Look for responds of KARL CUISINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARL CUISINES. Laat een reactie achter voor KARL CUISINES. KARL CUISINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARL CUISINES. Leave a respond for KARL CUISINES. KARL CUISINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARL CUISINES op de google maps. Adres en contacten KARL CUISINES
Location of KARL CUISINES on the google maps. Address and contacts of KARL CUISINES

Andere gerelateerde bedrijven als come KARL CUISINES KARL CUISINES: AGF Belgium Banque-Tasiaux-AG Dél | FORTIS | A & C Informatique | Phillys Flore & Gardens SPRL | Defoin J-M

Other related companies as KARL CUISINES: AGF Belgium Banque-Tasiaux-AG Dél | FORTIS | A & C Informatique | Phillys Flore & Gardens SPRL | Defoin J-M

KARL CUISINES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARL CUISINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09616302490. Het bedrijf KARL CUISINES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 45; 6060; GILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Plans de Travail, Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile...
De hoofdactiviteit van KARL CUISINES is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARL CUISINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARL CUISINES, openstaande posities, locatie van KARL CUISINES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KARL CUISINES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARL CUISINES, company assigned to the tax number BE09616302490. The company KARL CUISINES is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 45; 6060; GILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. Cuisines and Equipements de Cuisines. Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Plans de Travail, Meubles Equip茅s, Cuisines Equip茅es, Meubles de Cuisine. Services: Service de Cr茅ation, Service d?Installation, Livraison 脿 Domicile...
The main activity of KARL CUISINES is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KARL CUISINES is not available. You also can look at reviews of KARL CUISINES, open positions, location of KARL CUISINES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARL CUISINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARL CUISINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARL CUISINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARL CUISINES, employees, financial statistics.