BERGMANS CHRIS TOOLS NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • BERGMANS CHRIS TOOLS NV
Private companiesPrimary Metal Industries • BERGMANS CHRIS TOOLS NV

Contactgegevens BERGMANS CHRIS TOOLS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERGMANS CHRIS TOOLS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERGMANS CHRIS TOOLS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Balendijk 222; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 54 19 81 (+32-011 54 19 81) 011 54 19 81 (+32-011 54 19 81)

Fax (fax): 011 55 19 58 (+32-011 55 19 58) 011 55 19 58 (+32-011 55 19 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERGMANS CHRIS TOOLS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERGMANS CHRIS TOOLS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERGMANS CHRIS TOOLS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERGMANS CHRIS TOOLS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERGMANS CHRIS TOOLS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERGMANS CHRIS TOOLS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERGMANS CHRIS TOOLS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERGMANS CHRIS TOOLS NV
Products information BERGMANS CHRIS TOOLS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01148315429
Ondernemingsnummer: 4343963623
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Metal working

Product categorie (product category): Metal turning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERGMANS CHRIS TOOLS NV
(Get full report from official database of BE for BERGMANS CHRIS TOOLS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERGMANS CHRIS TOOLS NV
Addition kinds of activities for BERGMANS CHRIS TOOLS NV

281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
10440103. Ondergrondse zilveren mijnbouw | Underground silver mining
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
59619914. Cadeauartikelen, postorder | Gift items, mail order

Werken bij BERGMANS CHRIS TOOLS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERGMANS CHRIS TOOLS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERGMANS CHRIS TOOLS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERGMANS CHRIS TOOLS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Houthalen zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.  Ze zijn gespecialiseerd in afbraak-, grond-, riolerings-, en bestratingswerken.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van BERGMANS CHRIS TOOLS NV in sociale netwerken
Look for responds of BERGMANS CHRIS TOOLS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERGMANS CHRIS TOOLS NV. Laat een reactie achter voor BERGMANS CHRIS TOOLS NV. BERGMANS CHRIS TOOLS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERGMANS CHRIS TOOLS NV. Leave a respond for BERGMANS CHRIS TOOLS NV. BERGMANS CHRIS TOOLS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERGMANS CHRIS TOOLS NV op de google maps. Adres en contacten BERGMANS CHRIS TOOLS NV
Location of BERGMANS CHRIS TOOLS NV on the google maps. Address and contacts of BERGMANS CHRIS TOOLS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BERGMANS CHRIS TOOLS NV BERGMANS CHRIS TOOLS NV: Expert Travel | ECOLE DE CIRQUE PRESTIGE | FE. DE ROOY & ZOON | PETER HERBOTS | Uyttendaele Christophe

Other related companies as BERGMANS CHRIS TOOLS NV: Expert Travel | ECOLE DE CIRQUE PRESTIGE | FE. DE ROOY & ZOON | PETER HERBOTS | Uyttendaele Christophe

BERGMANS CHRIS TOOLS NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERGMANS CHRIS TOOLS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01148315429. Het bedrijf BERGMANS CHRIS TOOLS NV bevindt zich op het adres: Balendijk 222; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 325,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Metal turning. Lijst met producten zijn Metal working.
De hoofdactiviteit van BERGMANS CHRIS TOOLS NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERGMANS CHRIS TOOLS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERGMANS CHRIS TOOLS NV, openstaande posities, locatie van BERGMANS CHRIS TOOLS NV op de kaart.

BERGMANS CHRIS TOOLS NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERGMANS CHRIS TOOLS NV, company assigned to the tax number BE01148315429. The company BERGMANS CHRIS TOOLS NV is located at the address: Balendijk 222; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 325,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Metal turning. List of products are Metal working.
The main activity of BERGMANS CHRIS TOOLS NV is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERGMANS CHRIS TOOLS NV is not available. You also can look at reviews of BERGMANS CHRIS TOOLS NV, open positions, location of BERGMANS CHRIS TOOLS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERGMANS CHRIS TOOLS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERGMANS CHRIS TOOLS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERGMANS CHRIS TOOLS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERGMANS CHRIS TOOLS NV, employees, financial statistics.