LIPPENS

Contactgegevens LIPPENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIPPENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIPPENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGBOOMSTEENWEG 37; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36514854 (+32-36514854) 36514854 (+32-36514854)

Fax (fax): +32 (58) 321-42-45 +32 (58) 321-42-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIPPENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIPPENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIPPENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIPPENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIPPENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIPPENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIPPENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIPPENS
Products information LIPPENS

BTW identificatienummer (tax): BE02650970458
Ondernemingsnummer: 6838684082
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes, V锚tements & Accessoires. Marques de Motos: Suzuki, Honda.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Concessionnaires, V锚tements & Accessoires, 50 CC, 125 CC, Pi猫ces & Accessoires.

Product categorie (product category): MBK. V茅los. Motos. R茅parations and entretien de motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIPPENS
(Get full report from official database of BE for LIPPENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIPPENS
Addition kinds of activities for LIPPENS

444900. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
28340200. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
28650206. naftaline | Naphthalene
31420000. Huis slippers | House slippers
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij LIPPENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIPPENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIPPENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIPPENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

Zoek naar antwoorden van LIPPENS in sociale netwerken
Look for responds of LIPPENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIPPENS. Laat een reactie achter voor LIPPENS. LIPPENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIPPENS. Leave a respond for LIPPENS. LIPPENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIPPENS op de google maps. Adres en contacten LIPPENS
Location of LIPPENS on the google maps. Address and contacts of LIPPENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIPPENS LIPPENS: DE FEYTER PAUL | ROYAL MOTOR UNION | ACT Teleconferencing BV | L.A. DE SCHRYVER | HULSTA - FORME & STYLE

Other related companies as LIPPENS: DE FEYTER PAUL | ROYAL MOTOR UNION | ACT Teleconferencing BV | L.A. DE SCHRYVER | HULSTA - FORME & STYLE

LIPPENS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIPPENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02650970458. Het bedrijf LIPPENS bevindt zich op het adres: HOOGBOOMSTEENWEG 37; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is MBK. V茅los. Motos. R茅parations and entretien de motos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes, V锚tements & Accessoires. Marques de Motos: Suzuki, Honda.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Concessionnaires, V锚tements & Accessoires, 50 CC, 125 CC, Pi猫ces & Accessoires..
De hoofdactiviteit van LIPPENS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIPPENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIPPENS, openstaande posities, locatie van LIPPENS op de kaart.

LIPPENS is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIPPENS, company assigned to the tax number BE02650970458. The company LIPPENS is located at the address: HOOGBOOMSTEENWEG 37; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is MBK. V茅los. Motos. R茅parations and entretien de motos. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes, V锚tements & Accessoires. Marques de Motos: Suzuki, Honda.. Services: Reparation & Entretien.. Scooters MBK: Concessionnaires, V锚tements & Accessoires, 50 CC, 125 CC, Pi猫ces & Accessoires..
The main activity of LIPPENS is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIPPENS is not available. You also can look at reviews of LIPPENS, open positions, location of LIPPENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIPPENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIPPENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIPPENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIPPENS, employees, financial statistics.