Tekni-Plex Europe NV

Contactgegevens Tekni-Plex Europe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tekni-Plex Europe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tekni-Plex Europe NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 37 9320 Erembodegem (Aalst), België

Telefoon (phone): 053.65 07 11 (+32-053.65 07 11) 053.65 07 11 (+32-053.65 07 11)

Fax (fax): 053.67 20 74 (+32-053.67 20 74) 053.67 20 74 (+32-053.67 20 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tekni-Plex Europe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tekni-Plex Europe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tekni-Plex Europe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tekni-Plex Europe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tekni-Plex Europe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tekni-Plex Europe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tekni-Plex Europe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tekni-Plex Europe NV
Products information Tekni-Plex Europe NV

BTW identificatienummer (tax): BE06124298095
Ondernemingsnummer: 9035400390
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Medical tubing; Plastic closure strips; Plastic closures for cosmetic, pharmaceutical and chemico-technical preparations; Washers and gaskets for sanitary systems and plumbing installations

Product categorie (product category): Blister Films

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tekni-Plex Europe NV
(Get full report from official database of BE for Tekni-Plex Europe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tekni-Plex Europe NV
Addition kinds of activities for Tekni-Plex Europe NV

232200. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
14110302. Gabbro, dimensie-steengroeven | Gabbro, dimension-quarrying
14299907. Mica schist, verpletterd en gebroken-steengroeven | Mica schist, crushed and broken-quarrying
25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
38260101. Vlam fotometers | Flame photometers
76991812. Schaalreparatieservice | Scale repair service
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant

Werken bij Tekni-Plex Europe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tekni-Plex Europe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tekni-Plex Europe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tekni-Plex Europe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Docent / Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan. Het nadien corrigeren van huiswerk is wenselijk, maar geen verplichting.

Zoek naar antwoorden van Tekni-Plex Europe NV in sociale netwerken
Look for responds of Tekni-Plex Europe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tekni-Plex Europe NV. Laat een reactie achter voor Tekni-Plex Europe NV. Tekni-Plex Europe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tekni-Plex Europe NV. Leave a respond for Tekni-Plex Europe NV. Tekni-Plex Europe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tekni-Plex Europe NV op de google maps. Adres en contacten Tekni-Plex Europe NV
Location of Tekni-Plex Europe NV on the google maps. Address and contacts of Tekni-Plex Europe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tekni-Plex Europe NV Tekni-Plex Europe NV: JACQUES ANDR? | Réfrinam SPRL | GARAGE TASSO | LEBACQ GUY | MAX WELL

Other related companies as Tekni-Plex Europe NV: JACQUES ANDR? | Réfrinam SPRL | GARAGE TASSO | LEBACQ GUY | MAX WELL

Tekni-Plex Europe NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tekni-Plex Europe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06124298095. Het bedrijf Tekni-Plex Europe NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 37 9320 Erembodegem (Aalst). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 213,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blister Films. Lijst met producten zijn Medical tubing; Plastic closure strips; Plastic closures for cosmetic, pharmaceutical and chemico-technical preparations; Washers and gaskets for sanitary systems and plumbing installations.
De hoofdactiviteit van Tekni-Plex Europe NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tekni-Plex Europe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tekni-Plex Europe NV, openstaande posities, locatie van Tekni-Plex Europe NV op de kaart.

Tekni-Plex Europe NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tekni-Plex Europe NV, company assigned to the tax number BE06124298095. The company Tekni-Plex Europe NV is located at the address: Industrielaan 37 9320 Erembodegem (Aalst). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 213,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blister Films. List of products are Medical tubing; Plastic closure strips; Plastic closures for cosmetic, pharmaceutical and chemico-technical preparations; Washers and gaskets for sanitary systems and plumbing installations.
The main activity of Tekni-Plex Europe NV is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tekni-Plex Europe NV is not available. You also can look at reviews of Tekni-Plex Europe NV, open positions, location of Tekni-Plex Europe NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tekni-Plex Europe NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tekni-Plex Europe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tekni-Plex Europe NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tekni-Plex Europe NV, employees, financial statistics.