JACQUES ANDR?

Contactgegevens JACQUES ANDR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES ANDR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES ANDR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LINTERMANS 22; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64541303 (+32-64541303) 64541303 (+32-64541303)

Fax (fax): +32 (2) 762-12-35 +32 (2) 762-12-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES ANDR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES ANDR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES ANDR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES ANDR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES ANDR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES ANDR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES ANDR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES ANDR?
Products information JACQUES ANDR?

BTW identificatienummer (tax): BE06013336181
Ondernemingsnummer: 9359497070
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JACQUES ANDR? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES ANDR?
(Get full report from official database of BE for JACQUES ANDR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES ANDR?
Addition kinds of activities for JACQUES ANDR?

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
386100. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
09710200. Jachtdiensten | Hunting services
26719901. Broodverpakking, gewaxd of gelamineerd: aangekocht materiaal | Bread wrappers, waxed or laminated: purchased material
34430201. Luchtkoelers, metalen plaat | Air coolers, metal plate
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals

Werken bij JACQUES ANDR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES ANDR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES ANDR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES ANDR?. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

Zoek naar antwoorden van JACQUES ANDR? in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES ANDR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES ANDR?. Laat een reactie achter voor JACQUES ANDR?. JACQUES ANDR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES ANDR?. Leave a respond for JACQUES ANDR?. JACQUES ANDR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES ANDR? op de google maps. Adres en contacten JACQUES ANDR?
Location of JACQUES ANDR? on the google maps. Address and contacts of JACQUES ANDR?

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES ANDR? JACQUES ANDR?: TRICART ERIC | BALTIC MOTORS | HOUSSONLOGE FRERES Ets | VAN DAELE MARC | Aqua Tecnic SPRL

Other related companies as JACQUES ANDR?: TRICART ERIC | BALTIC MOTORS | HOUSSONLOGE FRERES Ets | VAN DAELE MARC | Aqua Tecnic SPRL

JACQUES ANDR? is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES ANDR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06013336181. Het bedrijf JACQUES ANDR? bevindt zich op het adres: RUE LINTERMANS 22; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in JACQUES ANDR? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES ANDR? is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES ANDR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES ANDR?, openstaande posities, locatie van JACQUES ANDR? op de kaart.

JACQUES ANDR? is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES ANDR?, company assigned to the tax number BE06013336181. The company JACQUES ANDR? is located at the address: RUE LINTERMANS 22; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in JACQUES ANDR? were not found.
The main activity of JACQUES ANDR? is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES ANDR? is not available. You also can look at reviews of JACQUES ANDR?, open positions, location of JACQUES ANDR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES ANDR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES ANDR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES ANDR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES ANDR?, employees, financial statistics.