VIDEO SQUARE/ SONY CENTER

Contactgegevens VIDEO SQUARE/ SONY CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDEO SQUARE/ SONY CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDEO SQUARE/ SONY CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22231991 (+32-22231991) 22231991 (+32-22231991)

Fax (fax): +32 (53) 754-81-34 +32 (53) 754-81-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDEO SQUARE/ SONY CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDEO SQUARE/ SONY CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDEO SQUARE/ SONY CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDEO SQUARE/ SONY CENTER
Products information VIDEO SQUARE/ SONY CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08329803466
Ondernemingsnummer: 2994567871
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅phones Mobiles.

Product categorie (product category): Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Disquaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDEO SQUARE/ SONY CENTER
(Get full report from official database of BE for VIDEO SQUARE/ SONY CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDEO SQUARE/ SONY CENTER
Addition kinds of activities for VIDEO SQUARE/ SONY CENTER

22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
35370102. Containers (metaal), luchtvracht | Containers (metal), air cargo
36459902. Kroonluchters, residentieel | Chandeliers, residential
65539904. Mausoleum operatie | Mausoleum operation
73129900. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
96210401. Regeling, administratie van vervoer, federale overheid | Regulation, administration of transportation, federal government

Werken bij VIDEO SQUARE/ SONY CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDEO SQUARE/ SONY CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student(e) verkoop zaterdag (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt student(e) met ervaring die op zaterdag kan werken: Je zal instaan voor het bedienen van de klanten aan de toonbank alsook het verzorgen van de netheid van de winkel.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van VIDEO SQUARE/ SONY CENTER in sociale netwerken
Look for responds of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. Laat een reactie achter voor VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. VIDEO SQUARE/ SONY CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. Leave a respond for VIDEO SQUARE/ SONY CENTER. VIDEO SQUARE/ SONY CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDEO SQUARE/ SONY CENTER op de google maps. Adres en contacten VIDEO SQUARE/ SONY CENTER
Location of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER on the google maps. Address and contacts of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDEO SQUARE/ SONY CENTER VIDEO SQUARE/ SONY CENTER: PDS Invest NV | GUILLAUME RAEYMAEKERS | S.C. HALTINNOIS | JEAN-LUC BAILLEUX | B. CHABOT

Other related companies as VIDEO SQUARE/ SONY CENTER: PDS Invest NV | GUILLAUME RAEYMAEKERS | S.C. HALTINNOIS | JEAN-LUC BAILLEUX | B. CHABOT

VIDEO SQUARE/ SONY CENTER is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08329803466. Het bedrijf VIDEO SQUARE/ SONY CENTER bevindt zich op het adres: RUE NEUVE; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Disquaires. Lijst met producten zijn Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
De hoofdactiviteit van VIDEO SQUARE/ SONY CENTER is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDEO SQUARE/ SONY CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, openstaande posities, locatie van VIDEO SQUARE/ SONY CENTER op de kaart.

VIDEO SQUARE/ SONY CENTER is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, company assigned to the tax number BE08329803466. The company VIDEO SQUARE/ SONY CENTER is located at the address: RUE NEUVE; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riel de T茅l茅communication. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Disquaires. List of products are Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅phones Mobiles..
The main activity of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER is not available. You also can look at reviews of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, open positions, location of VIDEO SQUARE/ SONY CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDEO SQUARE/ SONY CENTER, employees, financial statistics.