Teppers Tom Gevelwerken

Contactgegevens Teppers Tom Gevelwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teppers Tom Gevelwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teppers Tom Gevelwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Molenweg 6; 3665; As, België

Telefoon (phone): 089 65 72 75 (+32-089 65 72 75) 089 65 72 75 (+32-089 65 72 75)

Fax (fax): 089 65 95 92 (+32-089 65 95 92) 089 65 95 92 (+32-089 65 95 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teppers Tom Gevelwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teppers Tom Gevelwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teppers Tom Gevelwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teppers Tom Gevelwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teppers Tom Gevelwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teppers Tom Gevelwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teppers Tom Gevelwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teppers Tom Gevelwerken
Products information Teppers Tom Gevelwerken

BTW identificatienummer (tax): BE01075531005
Ondernemingsnummer: 1281799316
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Contractors - Restoration; Façade cleaning & maintenance; Concrete repairing

Product categorie (product category): Blast cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teppers Tom Gevelwerken
(Get full report from official database of BE for Teppers Tom Gevelwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teppers Tom Gevelwerken
Addition kinds of activities for Teppers Tom Gevelwerken

354701. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
525199. Hardware winkels, nec | Hardware stores, nec
20759901. Lecithine, Sojabonen | Lecithin, soybean
22730504. Tapijten, tufted | Rugs, tufted
72990504. Trouwconsultant | Wedding consultant

Werken bij Teppers Tom Gevelwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teppers Tom Gevelwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teppers Tom Gevelwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teppers Tom Gevelwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp 28u wekelijks te Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Teppers Tom Gevelwerken in sociale netwerken
Look for responds of Teppers Tom Gevelwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teppers Tom Gevelwerken. Laat een reactie achter voor Teppers Tom Gevelwerken. Teppers Tom Gevelwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teppers Tom Gevelwerken. Leave a respond for Teppers Tom Gevelwerken. Teppers Tom Gevelwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teppers Tom Gevelwerken op de google maps. Adres en contacten Teppers Tom Gevelwerken
Location of Teppers Tom Gevelwerken on the google maps. Address and contacts of Teppers Tom Gevelwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Teppers Tom Gevelwerken Teppers Tom Gevelwerken: GROLET | GEERT | PIERRE DEMARET | IMEDICA COM-TWO | Moza

Other related companies as Teppers Tom Gevelwerken: GROLET | GEERT | PIERRE DEMARET | IMEDICA COM-TWO | Moza

Teppers Tom Gevelwerken is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Teppers Tom Gevelwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01075531005. Het bedrijf Teppers Tom Gevelwerken bevindt zich op het adres: Oude Molenweg 6; 3665; As. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Blast cleaning. Lijst met producten zijn Contractors - Restoration; Façade cleaning & maintenance; Concrete repairing.
De hoofdactiviteit van Teppers Tom Gevelwerken is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teppers Tom Gevelwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teppers Tom Gevelwerken, openstaande posities, locatie van Teppers Tom Gevelwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Teppers Tom Gevelwerken is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Teppers Tom Gevelwerken, company assigned to the tax number BE01075531005. The company Teppers Tom Gevelwerken is located at the address: Oude Molenweg 6; 3665; As. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Blast cleaning. List of products are Contractors - Restoration; Façade cleaning & maintenance; Concrete repairing.
The main activity of Teppers Tom Gevelwerken is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Teppers Tom Gevelwerken is not available. You also can look at reviews of Teppers Tom Gevelwerken, open positions, location of Teppers Tom Gevelwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teppers Tom Gevelwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teppers Tom Gevelwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teppers Tom Gevelwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teppers Tom Gevelwerken, employees, financial statistics.