European Marketing & Sales Services BVBA

Contactgegevens European Marketing & Sales Services BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data European Marketing & Sales Services BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

European Marketing & Sales Services BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spuibeekweg 23; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 52 09 67 (+32-015 52 09 67) 015 52 09 67 (+32-015 52 09 67)

Fax (fax): 015 52 09 68 (+32-015 52 09 68) 015 52 09 68 (+32-015 52 09 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) European Marketing & Sales Services BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "European Marketing & Sales Services BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "European Marketing & Sales Services BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van European Marketing & Sales Services BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen European Marketing & Sales Services BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of European Marketing & Sales Services BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees European Marketing & Sales Services BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti European Marketing & Sales Services BVBA
Products information European Marketing & Sales Services BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05949066162
Ondernemingsnummer: 6383850097
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in European Marketing & Sales Services BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor European Marketing & Sales Services BVBA
(Get full report from official database of BE for European Marketing & Sales Services BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor European Marketing & Sales Services BVBA
Addition kinds of activities for European Marketing & Sales Services BVBA

6733. Trusts, nec | Trusts, nec
344603. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
399101. bezems | Brooms
14990501. Pyrophylliet mijnbouw | Pyrophyllite mining
30691004. Harde rubberen producten, niet inbegrepen | Hard rubber products, nec
35310512. Tampers, aangedreven | Tampers, powered
36710100. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
39490807. Ping-pong tafels | Ping-pong tables
50920208. Speelgoed, nec | Toys, nec

Werken bij European Marketing & Sales Services BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in European Marketing & Sales Services BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor European Marketing & Sales Services BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for European Marketing & Sales Services BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Atlassian Professional (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Is het jouw droom om teams op de best mogelijke manier te helpen werken door hun processen volledig te optimaliseren en te automatiseren? Of door de tools te implementeren waarmee ze Scrum, Kanban, CI / CD, geautomatiseerde testen en volledige team tracking kunnen gebruiken? Solliciteer naar deze baan en help klanten via de Atlassian Tools zoals bijvoorbeeld Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo, ... om hun manier van werken te optimaliseren!

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van European Marketing & Sales Services BVBA in sociale netwerken
Look for responds of European Marketing & Sales Services BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor European Marketing & Sales Services BVBA. Laat een reactie achter voor European Marketing & Sales Services BVBA. European Marketing & Sales Services BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for European Marketing & Sales Services BVBA. Leave a respond for European Marketing & Sales Services BVBA. European Marketing & Sales Services BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie European Marketing & Sales Services BVBA op de google maps. Adres en contacten European Marketing & Sales Services BVBA
Location of European Marketing & Sales Services BVBA on the google maps. Address and contacts of European Marketing & Sales Services BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come European Marketing & Sales Services BVBA European Marketing & Sales Services BVBA: R. VAN LIERDE | CR?CHE LA GRENOUILL?RE | RAOUL MARSIL | OLLEKE BOLLEKE | Oudar Th

Other related companies as European Marketing & Sales Services BVBA: R. VAN LIERDE | CR?CHE LA GRENOUILL?RE | RAOUL MARSIL | OLLEKE BOLLEKE | Oudar Th

European Marketing & Sales Services BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is European Marketing & Sales Services BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05949066162. Het bedrijf European Marketing & Sales Services BVBA bevindt zich op het adres: Spuibeekweg 23; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 736,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marketing - Consultants. Producten gemaakt in European Marketing & Sales Services BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van European Marketing & Sales Services BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van European Marketing & Sales Services BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van European Marketing & Sales Services BVBA, openstaande posities, locatie van European Marketing & Sales Services BVBA op de kaart.

European Marketing & Sales Services BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is European Marketing & Sales Services BVBA, company assigned to the tax number BE05949066162. The company European Marketing & Sales Services BVBA is located at the address: Spuibeekweg 23; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 736,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marketing - Consultants. Products created in European Marketing & Sales Services BVBA were not found.
The main activity of European Marketing & Sales Services BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of European Marketing & Sales Services BVBA is not available. You also can look at reviews of European Marketing & Sales Services BVBA, open positions, location of European Marketing & Sales Services BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over European Marketing & Sales Services BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf European Marketing & Sales Services BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about European Marketing & Sales Services BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company European Marketing & Sales Services BVBA, employees, financial statistics.