RENKIN-CRESSON

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RENKIN-CRESSON
Private companiesCoal Mining • RENKIN-CRESSON

Contactgegevens RENKIN-CRESSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENKIN-CRESSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENKIN-CRESSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sabaré 247; 4602; Visé (Cheratte), België

Telefoon (phone): 0477 91 58 93; 04 362 96 85 (+32-0477 91 58 93; 04 362 96 85) 0477 91 58 93; 04 362 96 85 (+32-0477 91 58 93; 04 362 96 85)

Fax (fax): 04 362 96 85 (+32-04 362 96 85) 04 362 96 85 (+32-04 362 96 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENKIN-CRESSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENKIN-CRESSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENKIN-CRESSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENKIN-CRESSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENKIN-CRESSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENKIN-CRESSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENKIN-CRESSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENKIN-CRESSON
Products information RENKIN-CRESSON

BTW identificatienummer (tax): BE06022399902
Ondernemingsnummer: 6548370361
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in RENKIN-CRESSON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Blast cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENKIN-CRESSON
(Get full report from official database of BE for RENKIN-CRESSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENKIN-CRESSON
Addition kinds of activities for RENKIN-CRESSON

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
51360500. Heren en jongenspakken en broeken | Men's and boys' suits and trousers
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
54119905. Kruidenierswinkels, onafhankelijk | Grocery stores, independent
63710200. Unie fondsen | Union funds
87420407. Restaurant- en voedingsdiensten consultants | Restaurant and food services consultants

Werken bij RENKIN-CRESSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENKIN-CRESSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENKIN-CRESSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENKIN-CRESSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

Zoek naar antwoorden van RENKIN-CRESSON in sociale netwerken
Look for responds of RENKIN-CRESSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENKIN-CRESSON. Laat een reactie achter voor RENKIN-CRESSON. RENKIN-CRESSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENKIN-CRESSON. Leave a respond for RENKIN-CRESSON. RENKIN-CRESSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENKIN-CRESSON op de google maps. Adres en contacten RENKIN-CRESSON
Location of RENKIN-CRESSON on the google maps. Address and contacts of RENKIN-CRESSON

Andere gerelateerde bedrijven als come RENKIN-CRESSON RENKIN-CRESSON: DE CLERCK DECORATIE | HUIS JILL | BRILLERIE CV | Henriette (Huis) | A & B Productie NV

Other related companies as RENKIN-CRESSON: DE CLERCK DECORATIE | HUIS JILL | BRILLERIE CV | Henriette (Huis) | A & B Productie NV

RENKIN-CRESSON is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENKIN-CRESSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06022399902. Het bedrijf RENKIN-CRESSON bevindt zich op het adres: Rue Sabaré 247; 4602; Visé (Cheratte). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Blast cleaning. Producten gemaakt in RENKIN-CRESSON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RENKIN-CRESSON is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENKIN-CRESSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENKIN-CRESSON, openstaande posities, locatie van RENKIN-CRESSON op de kaart.

RENKIN-CRESSON is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENKIN-CRESSON, company assigned to the tax number BE06022399902. The company RENKIN-CRESSON is located at the address: Rue Sabaré 247; 4602; Visé (Cheratte). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Blast cleaning. Products created in RENKIN-CRESSON were not found.
The main activity of RENKIN-CRESSON is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RENKIN-CRESSON is not available. You also can look at reviews of RENKIN-CRESSON, open positions, location of RENKIN-CRESSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENKIN-CRESSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENKIN-CRESSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENKIN-CRESSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENKIN-CRESSON, employees, financial statistics.