WEC International BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • WEC International BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • WEC International BVBA

Contactgegevens WEC International BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEC International BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEC International BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. De Windestraat 6A; 1700; Dilbeek, België

Telefoon (phone): 02 466 92 82 (+32-02 466 92 82) 02 466 92 82 (+32-02 466 92 82)

Fax (fax): 02 463 18 52 (+32-02 463 18 52) 02 463 18 52 (+32-02 463 18 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEC International BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEC International BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEC International BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEC International BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEC International BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEC International BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEC International BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEC International BVBA
Products information WEC International BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09143615722
Ondernemingsnummer: 3134918212
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in WEC International BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEC International BVBA
(Get full report from official database of BE for WEC International BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEC International BVBA
Addition kinds of activities for WEC International BVBA

2044. Rijstmalen | Rice milling
6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
364402. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
28510207. Lithografische vernis | Lithographic varnishes
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)

Werken bij WEC International BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEC International BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEC International BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEC International BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van WEC International BVBA in sociale netwerken
Look for responds of WEC International BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEC International BVBA. Laat een reactie achter voor WEC International BVBA. WEC International BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEC International BVBA. Leave a respond for WEC International BVBA. WEC International BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEC International BVBA op de google maps. Adres en contacten WEC International BVBA
Location of WEC International BVBA on the google maps. Address and contacts of WEC International BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come WEC International BVBA WEC International BVBA: ANNICK HENNIQUIAU | GOSSET | Stoop Johan | AUGUST VAN ACKERBROECK | Tele Service Center

Other related companies as WEC International BVBA: ANNICK HENNIQUIAU | GOSSET | Stoop Johan | AUGUST VAN ACKERBROECK | Tele Service Center

WEC International BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEC International BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09143615722. Het bedrijf WEC International BVBA bevindt zich op het adres: J. De Windestraat 6A; 1700; Dilbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in WEC International BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEC International BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEC International BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEC International BVBA, openstaande posities, locatie van WEC International BVBA op de kaart.

WEC International BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEC International BVBA, company assigned to the tax number BE09143615722. The company WEC International BVBA is located at the address: J. De Windestraat 6A; 1700; Dilbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Management consultants. Products created in WEC International BVBA were not found.
The main activity of WEC International BVBA is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WEC International BVBA is not available. You also can look at reviews of WEC International BVBA, open positions, location of WEC International BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEC International BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEC International BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEC International BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEC International BVBA, employees, financial statistics.