ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA

Contactgegevens ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Akkerhage 10; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 241 52 48 (+32-09 241 52 48) 09 241 52 48 (+32-09 241 52 48)

Fax (fax): 09 222 77 72 (+32-09 222 77 72) 09 222 77 72 (+32-09 222 77 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA
Products information ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08413024902
Ondernemingsnummer: 5001495361
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA
(Get full report from official database of BE for ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA
Addition kinds of activities for ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA

873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
25179900. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
28610000. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
34960103. Stoffen, geweven draad | Fabrics, woven wire
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
50130204. Testapparatuur, motor | Testing equipment, engine
50750107. Ontvochtigers, behalve draagbaar | Dehumidifiers, except portable
51999902. Anatomische exemplaren en onderzoeksmateriaal | Anatomical specimens and research material
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau

Werken bij ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

Zoek naar antwoorden van ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. Laat een reactie achter voor ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. Leave a respond for ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA. ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA op de google maps. Adres en contacten ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA
Location of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA on the google maps. Address and contacts of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA: Stabel Verzekeringen BVBA | INFO RAYANE | BROODJESBAR LONEUX | VAN BRIEL N NV-SA | D. GEORGES

Other related companies as ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA: Stabel Verzekeringen BVBA | INFO RAYANE | BROODJESBAR LONEUX | VAN BRIEL N NV-SA | D. GEORGES

ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08413024902. Het bedrijf ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA bevindt zich op het adres: Akkerhage 10; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, openstaande posities, locatie van ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA op de kaart.

ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, company assigned to the tax number BE08413024902. The company ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA is located at the address: Akkerhage 10; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Management consultants. Products created in ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA were not found.
The main activity of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA is not available. You also can look at reviews of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, open positions, location of ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSISTANCE IN MAINTENANCE AND QUALITY-AIMQ BVBA, employees, financial statistics.