Adrico BVBA

Contactgegevens Adrico BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adrico BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adrico BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ten Houte 10; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 79 16 (+32-056 22 79 16) 056 22 79 16 (+32-056 22 79 16)

Fax (fax): +32 (53) 420-78-47 +32 (53) 420-78-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adrico BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adrico BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adrico BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adrico BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adrico BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adrico BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adrico BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adrico BVBA
Products information Adrico BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09947540283
Ondernemingsnummer: 1432861328
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Adrico BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adrico BVBA
(Get full report from official database of BE for Adrico BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adrico BVBA
Addition kinds of activities for Adrico BVBA

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
355200. Textielmachines | Textile machinery
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair

Werken bij Adrico BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adrico BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adrico BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adrico BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • DIEPVRIESCHAUFFEUR 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als heftruckchauffeur - aanvoeren van de bakken met groenten in en uit diepvries

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Jobstudent tapijten op woensdagnamiddag (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekend textielbedrijf regio Waregem, zijn wij op zoek naar een afwerk(st)er van tapijten. Hierbij sta je in voor het franjeren van de tapijten. De functie zal aangeleerd worden. Je krijgt ook steeds de nodige begeleiding van een ervaren werknemer. Het betreft een job op woensdagnamiddag, telkens van 13u15 tot 16u30.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Adrico BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Adrico BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adrico BVBA. Laat een reactie achter voor Adrico BVBA. Adrico BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adrico BVBA. Leave a respond for Adrico BVBA. Adrico BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adrico BVBA op de google maps. Adres en contacten Adrico BVBA
Location of Adrico BVBA on the google maps. Address and contacts of Adrico BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Adrico BVBA Adrico BVBA: Paul F | Battard | JEAN DARDENNE | IMMO WOESTYN | MICHEL GENIN

Other related companies as Adrico BVBA: Paul F | Battard | JEAN DARDENNE | IMMO WOESTYN | MICHEL GENIN

Adrico BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adrico BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09947540283. Het bedrijf Adrico BVBA bevindt zich op het adres: Ten Houte 10; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Adrico BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adrico BVBA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adrico BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adrico BVBA, openstaande posities, locatie van Adrico BVBA op de kaart.

Adrico BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adrico BVBA, company assigned to the tax number BE09947540283. The company Adrico BVBA is located at the address: Ten Houte 10; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Management consultants. Products created in Adrico BVBA were not found.
The main activity of Adrico BVBA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Adrico BVBA is not available. You also can look at reviews of Adrico BVBA, open positions, location of Adrico BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adrico BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adrico BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adrico BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adrico BVBA, employees, financial statistics.