WILMET RICHARD

Contactgegevens WILMET RICHARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILMET RICHARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILMET RICHARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 72; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67216847 (+32-67216847) 67216847 (+32-67216847)

Fax (fax): +32 (16) 292-99-48 +32 (16) 292-99-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILMET RICHARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILMET RICHARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILMET RICHARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILMET RICHARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILMET RICHARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILMET RICHARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILMET RICHARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILMET RICHARD
Products information WILMET RICHARD

BTW identificatienummer (tax): BE03497741699
Ondernemingsnummer: 4120391845
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in WILMET RICHARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maisons de vacances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILMET RICHARD
(Get full report from official database of BE for WILMET RICHARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILMET RICHARD
Addition kinds of activities for WILMET RICHARD

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
31720102. Muntstukken | Coin purses
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
50510218. Terneplate | Terneplate
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij WILMET RICHARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILMET RICHARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILMET RICHARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILMET RICHARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van WILMET RICHARD in sociale netwerken
Look for responds of WILMET RICHARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILMET RICHARD. Laat een reactie achter voor WILMET RICHARD. WILMET RICHARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILMET RICHARD. Leave a respond for WILMET RICHARD. WILMET RICHARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILMET RICHARD op de google maps. Adres en contacten WILMET RICHARD
Location of WILMET RICHARD on the google maps. Address and contacts of WILMET RICHARD

Andere gerelateerde bedrijven als come WILMET RICHARD WILMET RICHARD: DAMART | Butenaers D | GOOSSENS-DE COEN NV | MICHEL R. LEYERS | Het be-tekendelandschap

Other related companies as WILMET RICHARD: DAMART | Butenaers D | GOOSSENS-DE COEN NV | MICHEL R. LEYERS | Het be-tekendelandschap

WILMET RICHARD is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILMET RICHARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497741699. Het bedrijf WILMET RICHARD bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 72; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de vacances. Producten gemaakt in WILMET RICHARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILMET RICHARD is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILMET RICHARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILMET RICHARD, openstaande posities, locatie van WILMET RICHARD op de kaart.

WILMET RICHARD is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILMET RICHARD, company assigned to the tax number BE03497741699. The company WILMET RICHARD is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 72; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de vacances. Products created in WILMET RICHARD were not found.
The main activity of WILMET RICHARD is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILMET RICHARD is not available. You also can look at reviews of WILMET RICHARD, open positions, location of WILMET RICHARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILMET RICHARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILMET RICHARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILMET RICHARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILMET RICHARD, employees, financial statistics.