ALEXY WERKHUIZEN NV

Contactgegevens ALEXY WERKHUIZEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEXY WERKHUIZEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEXY WERKHUIZEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bissegemsestraat 207-209; 8501; Kortrijk (Bissegem), België

Telefoon (phone): 056 35 32 70 (+32-056 35 32 70) 056 35 32 70 (+32-056 35 32 70)

Fax (fax): 056 35 33 20 (+32-056 35 33 20) 056 35 33 20 (+32-056 35 33 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEXY WERKHUIZEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEXY WERKHUIZEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEXY WERKHUIZEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEXY WERKHUIZEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEXY WERKHUIZEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEXY WERKHUIZEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEXY WERKHUIZEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEXY WERKHUIZEN NV
Products information ALEXY WERKHUIZEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE03600463867
Ondernemingsnummer: 2260955810
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Metal working; Precision engineering

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEXY WERKHUIZEN NV
(Get full report from official database of BE for ALEXY WERKHUIZEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEXY WERKHUIZEN NV
Addition kinds of activities for ALEXY WERKHUIZEN NV

384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
511202. Sociale briefpapier en wenskaartjes | Social stationery and greeting cards
736399. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
34940105. Stop pikken | Stop cocks
79979903. Bridge club, lidmaatschap | Bridge club, membership

Werken bij ALEXY WERKHUIZEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEXY WERKHUIZEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEXY WERKHUIZEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEXY WERKHUIZEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp-ploegchef verpakkingsafdeling 2-ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat samen met een collega in voor de goede werking van 6 automatische en 1 semi-automatische verpakkingslijnen voor diepvriesgroenten. Je werkt samen met de operatoren die de machines moeten bedienen, ombouwen en op elkaar afstemmen. Je zorgt ervoor dat deze processen, op basis van een vooraf gemaakte verpakkingsplanning, optimaal verlopen en springt bij waar nodig. Je geeft de nodige informatie door aan de technische dienst en communiceert ook met je collega-ploegchefs die voor of na jou opstarten. Je stuurt een 25-tal personen aan, coacht en begeleidt hen. Je rapporteert aan de verpakkingsverantwoordelijke. - Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke. * Je rapporteert aan de kwaliteitsverantwoordelijke.

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

Zoek naar antwoorden van ALEXY WERKHUIZEN NV in sociale netwerken
Look for responds of ALEXY WERKHUIZEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEXY WERKHUIZEN NV. Laat een reactie achter voor ALEXY WERKHUIZEN NV. ALEXY WERKHUIZEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEXY WERKHUIZEN NV. Leave a respond for ALEXY WERKHUIZEN NV. ALEXY WERKHUIZEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEXY WERKHUIZEN NV op de google maps. Adres en contacten ALEXY WERKHUIZEN NV
Location of ALEXY WERKHUIZEN NV on the google maps. Address and contacts of ALEXY WERKHUIZEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEXY WERKHUIZEN NV ALEXY WERKHUIZEN NV: Vivre Féminine | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Dauwe Michèle | Popelier P | Michiels Luc

Other related companies as ALEXY WERKHUIZEN NV: Vivre Féminine | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Dauwe Michèle | Popelier P | Michiels Luc

ALEXY WERKHUIZEN NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEXY WERKHUIZEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03600463867. Het bedrijf ALEXY WERKHUIZEN NV bevindt zich op het adres: Bissegemsestraat 207-209; 8501; Kortrijk (Bissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machinery builders. Lijst met producten zijn Metal working; Precision engineering.
De hoofdactiviteit van ALEXY WERKHUIZEN NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEXY WERKHUIZEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEXY WERKHUIZEN NV, openstaande posities, locatie van ALEXY WERKHUIZEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEXY WERKHUIZEN NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEXY WERKHUIZEN NV, company assigned to the tax number BE03600463867. The company ALEXY WERKHUIZEN NV is located at the address: Bissegemsestraat 207-209; 8501; Kortrijk (Bissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machinery builders. List of products are Metal working; Precision engineering.
The main activity of ALEXY WERKHUIZEN NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEXY WERKHUIZEN NV is not available. You also can look at reviews of ALEXY WERKHUIZEN NV, open positions, location of ALEXY WERKHUIZEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEXY WERKHUIZEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEXY WERKHUIZEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEXY WERKHUIZEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEXY WERKHUIZEN NV, employees, financial statistics.