Fabory Centre Antwerpen

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Fabory Centre Antwerpen
Private companiesMotion Pictures • Fabory Centre Antwerpen

Contactgegevens Fabory Centre Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fabory Centre Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fabory Centre Antwerpen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noorderlaan 83 2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fabory Centre Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fabory Centre Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fabory Centre Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fabory Centre Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fabory Centre Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fabory Centre Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fabory Centre Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fabory Centre Antwerpen
Products information Fabory Centre Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE08795898437
Ondernemingsnummer: 1343597412
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Clevis pins; Double end studs; Fastening and mounting elements; Hardmetal tools; Nuts; Private label chemical products; Self-tapping screws; Threaded ends, rods and pieces of stainless steel

Product categorie (product category): Blanking Dies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fabory Centre Antwerpen
(Get full report from official database of BE for Fabory Centre Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fabory Centre Antwerpen
Addition kinds of activities for Fabory Centre Antwerpen

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
26210801. Zakpapier | Bag paper
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
34629909. Metalen smeden, ferro | Ornamental metal forgings, ferrous
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory
38739906. Bewegingen, horloge of klok | Movements, watch or clock
72991002. Belastingvergoeding korting | Tax refund discounting
79910202. Slankende salon | Slenderizing salon

Werken bij Fabory Centre Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fabory Centre Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fabory Centre Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fabory Centre Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

Zoek naar antwoorden van Fabory Centre Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of Fabory Centre Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fabory Centre Antwerpen. Laat een reactie achter voor Fabory Centre Antwerpen. Fabory Centre Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fabory Centre Antwerpen. Leave a respond for Fabory Centre Antwerpen. Fabory Centre Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fabory Centre Antwerpen op de google maps. Adres en contacten Fabory Centre Antwerpen
Location of Fabory Centre Antwerpen on the google maps. Address and contacts of Fabory Centre Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come Fabory Centre Antwerpen Fabory Centre Antwerpen: MEUBELEN MOMENTUM | Bazar Bizar | RODE KRUIS BRASSCHAAT | GO JEANS | Molenberghs J

Other related companies as Fabory Centre Antwerpen: MEUBELEN MOMENTUM | Bazar Bizar | RODE KRUIS BRASSCHAAT | GO JEANS | Molenberghs J

Fabory Centre Antwerpen is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fabory Centre Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795898437. Het bedrijf Fabory Centre Antwerpen bevindt zich op het adres: Noorderlaan 83 2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanking Dies. Lijst met producten zijn Clevis pins; Double end studs; Fastening and mounting elements; Hardmetal tools; Nuts; Private label chemical products; Self-tapping screws; Threaded ends, rods and pieces of stainless steel.
De hoofdactiviteit van Fabory Centre Antwerpen is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fabory Centre Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fabory Centre Antwerpen, openstaande posities, locatie van Fabory Centre Antwerpen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fabory Centre Antwerpen is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fabory Centre Antwerpen, company assigned to the tax number BE08795898437. The company Fabory Centre Antwerpen is located at the address: Noorderlaan 83 2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanking Dies. List of products are Clevis pins; Double end studs; Fastening and mounting elements; Hardmetal tools; Nuts; Private label chemical products; Self-tapping screws; Threaded ends, rods and pieces of stainless steel.
The main activity of Fabory Centre Antwerpen is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Fabory Centre Antwerpen is not available. You also can look at reviews of Fabory Centre Antwerpen, open positions, location of Fabory Centre Antwerpen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fabory Centre Antwerpen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fabory Centre Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fabory Centre Antwerpen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fabory Centre Antwerpen, employees, financial statistics.