WASSERIJ LENAERTS

Contactgegevens WASSERIJ LENAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ LENAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ LENAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 7-9; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89352356 (+32-89352356) 89352356 (+32-89352356)

Fax (fax): +32 (58) 665-56-73 +32 (58) 665-56-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ LENAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ LENAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ LENAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ LENAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ LENAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ LENAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ LENAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ LENAERTS
Products information WASSERIJ LENAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE06835113525
Ondernemingsnummer: 3484008789
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.. Réparations: Vêtements.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ LENAERTS
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ LENAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ LENAERTS
Addition kinds of activities for WASSERIJ LENAERTS

639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
874202. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
27820201. albums | Albums
37649903. Voortstuwingseenheden voor begeleide raketten en ruimtevaartuigen | Propulsion units for guided missiles and space vehicles
58120202. Bevroren yoghurtstandaard | Frozen yogurt stand
79960000. Pretparken | Amusement parks

Werken bij WASSERIJ LENAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ LENAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ LENAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ LENAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ LENAERTS in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ LENAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ LENAERTS. Laat een reactie achter voor WASSERIJ LENAERTS. WASSERIJ LENAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ LENAERTS. Leave a respond for WASSERIJ LENAERTS. WASSERIJ LENAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ LENAERTS op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ LENAERTS
Location of WASSERIJ LENAERTS on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ LENAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ LENAERTS WASSERIJ LENAERTS: Jomaux E | FA. PICCO-BELLO | FORZA | AMPLI JUN.MOUV.ENF.PREV. | RICHARD TANGUY

Other related companies as WASSERIJ LENAERTS: Jomaux E | FA. PICCO-BELLO | FORZA | AMPLI JUN.MOUV.ENF.PREV. | RICHARD TANGUY

WASSERIJ LENAERTS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ LENAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835113525. Het bedrijf WASSERIJ LENAERTS bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 7-9; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.. Réparations: Vêtements..
De hoofdactiviteit van WASSERIJ LENAERTS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ LENAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ LENAERTS, openstaande posities, locatie van WASSERIJ LENAERTS op de kaart.

WASSERIJ LENAERTS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ LENAERTS, company assigned to the tax number BE06835113525. The company WASSERIJ LENAERTS is located at the address: MOLENSTRAAT 7-9; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blanchisseries and teintureries. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.. Réparations: Vêtements..
The main activity of WASSERIJ LENAERTS is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ LENAERTS is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ LENAERTS, open positions, location of WASSERIJ LENAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ LENAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ LENAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ LENAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ LENAERTS, employees, financial statistics.