WASSERIJ EDELWEISS

Contactgegevens WASSERIJ EDELWEISS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASSERIJ EDELWEISS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASSERIJ EDELWEISS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INAKKER 17; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11537730 (+32-11537730) 11537730 (+32-11537730)

Fax (fax): +32 (59) 547-58-46 +32 (59) 547-58-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASSERIJ EDELWEISS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASSERIJ EDELWEISS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASSERIJ EDELWEISS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASSERIJ EDELWEISS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASSERIJ EDELWEISS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASSERIJ EDELWEISS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASSERIJ EDELWEISS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASSERIJ EDELWEISS
Products information WASSERIJ EDELWEISS

BTW identificatienummer (tax): BE07397338867
Ondernemingsnummer: 7745330810
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Nettoyage à Sec Industriel, Blanchisserie Industrielle, Salon-Lavoir. Services: Ramassage & Livraison à Domicile.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASSERIJ EDELWEISS
(Get full report from official database of BE for WASSERIJ EDELWEISS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASSERIJ EDELWEISS
Addition kinds of activities for WASSERIJ EDELWEISS

209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
209903. Dessert mengsels en vullingen | Dessert mixes and fillings
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
23920504. Handdoeken, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Towels, fabric and nonwoven: made from purchased materials
50650206. Paging en signalering apparatuur | Paging and signaling equipment
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
95129901. Conserverings- en stabilisatiebureau, overheid | Conservation and stabilization agency, government

Werken bij WASSERIJ EDELWEISS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASSERIJ EDELWEISS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASSERIJ EDELWEISS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASSERIJ EDELWEISS. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van WASSERIJ EDELWEISS in sociale netwerken
Look for responds of WASSERIJ EDELWEISS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASSERIJ EDELWEISS. Laat een reactie achter voor WASSERIJ EDELWEISS. WASSERIJ EDELWEISS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASSERIJ EDELWEISS. Leave a respond for WASSERIJ EDELWEISS. WASSERIJ EDELWEISS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASSERIJ EDELWEISS op de google maps. Adres en contacten WASSERIJ EDELWEISS
Location of WASSERIJ EDELWEISS on the google maps. Address and contacts of WASSERIJ EDELWEISS

Andere gerelateerde bedrijven als come WASSERIJ EDELWEISS WASSERIJ EDELWEISS: CERCLE D'ECHEC LASNE-WATERLOO | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | JEAN COLLON | IMPRIMERIE LEENS SA | Burak BVBA

Other related companies as WASSERIJ EDELWEISS: CERCLE D'ECHEC LASNE-WATERLOO | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | JEAN COLLON | IMPRIMERIE LEENS SA | Burak BVBA

WASSERIJ EDELWEISS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASSERIJ EDELWEISS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397338867. Het bedrijf WASSERIJ EDELWEISS bevindt zich op het adres: INAKKER 17; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Nettoyage à Sec Industriel, Blanchisserie Industrielle, Salon-Lavoir. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
De hoofdactiviteit van WASSERIJ EDELWEISS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASSERIJ EDELWEISS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASSERIJ EDELWEISS, openstaande posities, locatie van WASSERIJ EDELWEISS op de kaart.

WASSERIJ EDELWEISS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASSERIJ EDELWEISS, company assigned to the tax number BE07397338867. The company WASSERIJ EDELWEISS is located at the address: INAKKER 17; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie, Nettoyage à Sec, Nettoyage à Sec Industriel, Blanchisserie Industrielle, Salon-Lavoir. Services: Ramassage & Livraison à Domicile..
The main activity of WASSERIJ EDELWEISS is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WASSERIJ EDELWEISS is not available. You also can look at reviews of WASSERIJ EDELWEISS, open positions, location of WASSERIJ EDELWEISS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASSERIJ EDELWEISS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASSERIJ EDELWEISS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASSERIJ EDELWEISS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASSERIJ EDELWEISS, employees, financial statistics.