A. BOONEN

Contactgegevens A. BOONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BOONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BOONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOKELAARSTRAAT 13; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51220937 (+32-51220937) 51220937 (+32-51220937)

Fax (fax): +32 (10) 652-15-62 +32 (10) 652-15-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BOONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BOONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BOONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BOONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BOONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BOONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BOONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BOONEN
Products information A. BOONEN

BTW identificatienummer (tax): BE06855712890
Ondernemingsnummer: 2822357177
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BOONEN
(Get full report from official database of BE for A. BOONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BOONEN
Addition kinds of activities for A. BOONEN

324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
30899904. Lagers, kunststoffen | Bearings, plastics
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)

Werken bij A. BOONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BOONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BOONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BOONEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • Student winkelmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student. Heb jij een paar vrije avonden per week? En kan je je ook vrijmaken in het weekend? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Je takenpakket bestaat uit: Rekken aanvullen De winkel op orde houden Bestelling uitpakken

  • verkoop (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een student  die  vrijdag 26 oktober  kan werken van  10h tot 16h: je helpt mee op een schoenenverkoop  je zet de schoenen terug in het rek  je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft je helpt klanten verder met vragen je zoekt de 2de schoen voor klanten 

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van A. BOONEN in sociale netwerken
Look for responds of A. BOONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BOONEN. Laat een reactie achter voor A. BOONEN. A. BOONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BOONEN. Leave a respond for A. BOONEN. A. BOONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BOONEN op de google maps. Adres en contacten A. BOONEN
Location of A. BOONEN on the google maps. Address and contacts of A. BOONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BOONEN A. BOONEN: KBC | Delhaize Superette Blegny | Résidence & Polyclinique Les 3 Rois | Clarice Illustrations | PETITPAS MARC

Other related companies as A. BOONEN: KBC | Delhaize Superette Blegny | Résidence & Polyclinique Les 3 Rois | Clarice Illustrations | PETITPAS MARC

A. BOONEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BOONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06855712890. Het bedrijf A. BOONEN bevindt zich op het adres: KOKELAARSTRAAT 13; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A. BOONEN is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BOONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BOONEN, openstaande posities, locatie van A. BOONEN op de kaart.

A. BOONEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BOONEN, company assigned to the tax number BE06855712890. The company A. BOONEN is located at the address: KOKELAARSTRAAT 13; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A. BOONEN is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BOONEN is not available. You also can look at reviews of A. BOONEN, open positions, location of A. BOONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BOONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BOONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BOONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BOONEN, employees, financial statistics.