A. BOURSEAUX

Contactgegevens A. BOURSEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BOURSEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BOURSEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PL. DE L'H?TEL DE VILLE 2; 4700; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87740708 (+32-87740708) 87740708 (+32-87740708)

Fax (fax): +32 (86) 216-21-69 +32 (86) 216-21-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BOURSEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BOURSEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BOURSEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BOURSEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BOURSEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BOURSEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BOURSEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BOURSEAUX
Products information A. BOURSEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07604431152
Ondernemingsnummer: 4333526611
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 769,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BOURSEAUX
(Get full report from official database of BE for A. BOURSEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BOURSEAUX
Addition kinds of activities for A. BOURSEAUX

12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
17950000. Wrak- en sloopwerk | Wrecking and demolition work
28650207. Fenol, gealkyleerd en cumeen | Phenol, alkylated and cumene
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
52610205. Bovenste bodem | Top soil
72519902. Schoenloper | Shoe shine parlor
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij A. BOURSEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BOURSEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BOURSEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BOURSEAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • Verkoper / Verkoopster Tuincentrum & Hobby (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper/verkoopster bij onze klant die gespecialiseerd is in Tuin en hobby artikelen zal jouw takenpakket bestaan uit Begroeten van de klanten met een grote glimlach Actief verkopen Aanvullen Winkel op orde houden Adviseren van de klanten

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIELT-WINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van A. BOURSEAUX in sociale netwerken
Look for responds of A. BOURSEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BOURSEAUX. Laat een reactie achter voor A. BOURSEAUX. A. BOURSEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BOURSEAUX. Leave a respond for A. BOURSEAUX. A. BOURSEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BOURSEAUX op de google maps. Adres en contacten A. BOURSEAUX
Location of A. BOURSEAUX on the google maps. Address and contacts of A. BOURSEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BOURSEAUX A. BOURSEAUX: RIK VANDEN BERGHE | MAISON HUPPERTZ | DE ZANDLOPER | JOSIANE MAHY | Zeutehoeve (De)

Other related companies as A. BOURSEAUX: RIK VANDEN BERGHE | MAISON HUPPERTZ | DE ZANDLOPER | JOSIANE MAHY | Zeutehoeve (De)

A. BOURSEAUX is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BOURSEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07604431152. Het bedrijf A. BOURSEAUX bevindt zich op het adres: PL. DE L'H?TEL DE VILLE 2; 4700; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 769,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van A. BOURSEAUX is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BOURSEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BOURSEAUX, openstaande posities, locatie van A. BOURSEAUX op de kaart.

A. BOURSEAUX is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BOURSEAUX, company assigned to the tax number BE07604431152. The company A. BOURSEAUX is located at the address: PL. DE L'H?TEL DE VILLE 2; 4700; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 769,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of A. BOURSEAUX is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BOURSEAUX is not available. You also can look at reviews of A. BOURSEAUX, open positions, location of A. BOURSEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BOURSEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BOURSEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BOURSEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BOURSEAUX, employees, financial statistics.