TRANS EUROPEENE-DELANDER

Contactgegevens TRANS EUROPEENE-DELANDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANS EUROPEENE-DELANDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANS EUROPEENE-DELANDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Martin P锚cheur 48-35; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 675 60 36; 0475 28 60 38 (+32-02 675 60 36; 0475 28 60 38) 02 675 60 36; 0475 28 60 38 (+32-02 675 60 36; 0475 28 60 38)

Fax (fax): +32 (13) 770-50-99 +32 (13) 770-50-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANS EUROPEENE-DELANDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANS EUROPEENE-DELANDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANS EUROPEENE-DELANDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANS EUROPEENE-DELANDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANS EUROPEENE-DELANDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANS EUROPEENE-DELANDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANS EUROPEENE-DELANDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANS EUROPEENE-DELANDER
Products information TRANS EUROPEENE-DELANDER

BTW identificatienummer (tax): BE06469818115
Ondernemingsnummer: 4417297363
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 873,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANS EUROPEENE-DELANDER
(Get full report from official database of BE for TRANS EUROPEENE-DELANDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANS EUROPEENE-DELANDER
Addition kinds of activities for TRANS EUROPEENE-DELANDER

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
16230301. Aquaductconstructie | Aqueduct construction
25140102. Frames voor doosveren of bedspanten: metaal | Frames for box springs or bedsprings: metal
28699912. Chloroform | Chloroform
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
76990909. Tent reparatie winkel | Tent repair shop

Werken bij TRANS EUROPEENE-DELANDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANS EUROPEENE-DELANDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANS EUROPEENE-DELANDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANS EUROPEENE-DELANDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Import - Export bediende (NL/FR) (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP JETTE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in de maalderijsector op nationaal en internationaal vlak, zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de chauffeurs (dwz papieren ontvangen + afdrukken) Je noteert de bestellingen. Je staat in voor de facturatie en het klassement.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Magazijnbediende voor mooie garage (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooie garage, gelegen in de regio Lokeren, ben ik op zoek naar een Magazijnbediende. Als Magazijnbediende zal je een veelzijdig takenpakket voor jouw rekening nemen: Voorraadbeheer van auto-onderdelen Opmaak en opvolging van schadedossiers Tussenpersoon vormen tussen de klant en de verzekeringsmaatschappijen Receptie/onthaal ondersteunen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Leuven van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

Zoek naar antwoorden van TRANS EUROPEENE-DELANDER in sociale netwerken
Look for responds of TRANS EUROPEENE-DELANDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANS EUROPEENE-DELANDER. Laat een reactie achter voor TRANS EUROPEENE-DELANDER. TRANS EUROPEENE-DELANDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANS EUROPEENE-DELANDER. Leave a respond for TRANS EUROPEENE-DELANDER. TRANS EUROPEENE-DELANDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANS EUROPEENE-DELANDER op de google maps. Adres en contacten TRANS EUROPEENE-DELANDER
Location of TRANS EUROPEENE-DELANDER on the google maps. Address and contacts of TRANS EUROPEENE-DELANDER

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANS EUROPEENE-DELANDER TRANS EUROPEENE-DELANDER: Schoonheyt et Fils | Bopro NV | Heyrman C | Hassan Kays | Gelin L

Other related companies as TRANS EUROPEENE-DELANDER: Schoonheyt et Fils | Bopro NV | Heyrman C | Hassan Kays | Gelin L

TRANS EUROPEENE-DELANDER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANS EUROPEENE-DELANDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06469818115. Het bedrijf TRANS EUROPEENE-DELANDER bevindt zich op het adres: Avenue du Martin P锚cheur 48-35; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 873,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van TRANS EUROPEENE-DELANDER is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANS EUROPEENE-DELANDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANS EUROPEENE-DELANDER, openstaande posities, locatie van TRANS EUROPEENE-DELANDER op de kaart.

TRANS EUROPEENE-DELANDER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANS EUROPEENE-DELANDER, company assigned to the tax number BE06469818115. The company TRANS EUROPEENE-DELANDER is located at the address: Avenue du Martin P锚cheur 48-35; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 873,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of TRANS EUROPEENE-DELANDER is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANS EUROPEENE-DELANDER is not available. You also can look at reviews of TRANS EUROPEENE-DELANDER, open positions, location of TRANS EUROPEENE-DELANDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANS EUROPEENE-DELANDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANS EUROPEENE-DELANDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANS EUROPEENE-DELANDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANS EUROPEENE-DELANDER, employees, financial statistics.